Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 28, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pečenje,jedenje,pijenje i muzika!... GDE? GDE? GDE? Rece neko pecenje, jedenje pijenje? ;D Samo polako Ruška!...Prvo da te udademo!!!...Pa će da bidne! ;D Kuvani ste i pečeni vas dvoje ,vidim ja! ;D Nemoj da te cuje Lonely Rider pa da bude belaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan @ Ružica = Nemoj da te cuje Lonely Rider pa da bude belaj! Grešiš Ruška,silno grešiš!...Lako ću ja sa Usamljenim Jahačem! ...Nego,ti se čuvaj istog! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 28, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan @ Ružica = Nemoj da te cuje Lonely Rider pa da bude belaj! Grešiš Ruška,silno grešiš!...Lako ću ja sa Usamljenim Jahačem! ...Nego,ti se čuvaj istog! ;D Nemoj samo molim te da ga zaokupiras onim BJ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pod 'itno da se u statutu Manguličarskom, zavede stavka o zabrani spopadavanja tudjih voljenih bića! ;D Mene niko još nije zvao u sektu " zvanično " tako da me ta stavka ne dotiče mnogo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan @ Ružica = Nemoj da te cuje Lonely Rider pa da bude belaj! Grešiš Ruška,silno grešiš!...Lako ću ja sa Usamljenim Jahačem! ...Nego,ti se čuvaj istog! ;D Nemoj samo molim te da ga zaokupiras onim BJ! Tačno znam na šta misliš s tim BJ,sram te bilo! ;D ;D ;D...Fala ti baš lepo!...Sisam samo vesla! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, Dosta sam ja s vama ovdi na Blow Job Bikersu terao zajebanciju... ;D Odoh da se zaperem po celom telu,a posle ću da vidim... :-\ ...Možda objašem neki krugić po NBGD-u. Masivni pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je sad ovo spopadanje,udaranje te svadba pa kolaci.....dete pre savdbe???Radja se ovde prava romansa sa sve bj u zaledjini. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pod 'itno da se u statutu Manguličarskom, zavede stavka o zabrani spopadavanja tudjih voljenih bića! ;D Mene niko još nije zvao u sektu " zvanično " tako da me ta stavka ne dotiče mnogo ;D Човек би хтео и званичну позивницу......ц...ц....ц.....ц.... Ајд нам објасни како она изгледа мсм званична позивница ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pod 'itno da se u statutu Manguličarskom, zavede stavka o zabrani spopadavanja tudjih voljenih bića! ;D Mene niko još nije zvao u sektu " zvanično " tako da me ta stavka ne dotiče mnogo ;D Човек би хтео и званичну позивницу......ц...ц....ц.....ц.... Ајд нам објасни како она изгледа мсм званична позивница ;D Откуд знам, ко ви је ПР тај би требо да зна ;D Ја сам вољан да је прихватим, али немогу да прихватим ништа што ми није понуђено тако да :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo Vas da postanete drug clan(pripravnik) M.C.Mangulice...bla,bla.U obavezi ste da prilikom prve zajednicke voznje dostavite jagnje,pragnje ili ti oba na degustaciju a u ime besplatne clanarine za prvih mesec dana clanstva.Ako bude dobro peceno a od istog nista ne ostane smatrajte se primljenim tj. pridruzenim clanom gore navedenog kluba.Pozz i zeljno vas ocekujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Octobar 28, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo Vas da postanete drug clan(pripravnik) M.C.Mangulice...bla,bla.U obavezi ste da prilikom prve zajednicke voznje dostavite jagnje,pragnje ili ti oba na degustaciju a u ime besplatne clanarine za prvih mesec dana clanstva.Ako bude dobro peceno a od istog nista ne ostane smatrajte se primljenim tj. pridruzenim clanom gore navedenog kluba.Pozz i zeljno vas ocekujemo. E, ovo se zove pozivnica!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaaaaa pa ti očigledno nisi probao kobasice. Ja mislim da sa njima preskačem pripravnički staž iz mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan E jbg kobasica nema rep a ni rebarce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozivamo Vas da postanete drug clan(pripravnik) M.C.Mangulice...bla,bla.U obavezi ste da prilikom prve zajednicke voznje dostavite jagnje,pragnje ili ti oba na degustaciju a u ime besplatne clanarine za prvih mesec dana clanstva.Ako bude dobro peceno a od istog nista ne ostane smatrajte se primljenim tj. pridruzenim clanom gore navedenog kluba.Pozz i zeljno vas ocekujemo. Niko ga bolje ne bi pozvao.... Kobasice i to za neke ove dnevne prilike i male voznjce....prvom vecom priliko pragnje i dobijas status "Pripravnika" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da stavimo pozivnicu u " Opste teme" ali da buduci pripravnici zajedno sa nama stave i moguci datum pridruzivanja pa da lepo isplaniramo celu sledecu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 28, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da neću da naebem samo u auto školi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 28, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da neću da naebem samo u auto školi Ne znas ti sa kim si se ufatio u kolo.... sto kaze stara srp. poslovica "dala baba dinar da udje u kolo sad daje pet da iz kola izadje" P.S. Upozorenje svima kada dominator ustane ovih postova nece biti zato brze citajte.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da neću da naebem samo u auto školi Ne znas ti sa kim si se ufatio u kolo.... sto kaze stara srp. poslovica "dala baba dinar da udje u kolo sad daje pet da iz kola izadje" P.S. Upozorenje svima kada dominator ustane ovih postova nece biti zato brze citajte.... Hahahahaha... e davno ne procitah recenicu koja me ovako dobro najsmeja :D Hahahaha... Kralju! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u pitanju pragnje, neko vreme cu se praviti da nisam tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 29, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u pitanju pragnje, neko vreme cu se praviti da nisam tu. Znao sam ja da sve ima svoju cenu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vec sam se predstavio ali se od tada situacija malo promenila. ;D Tada sam vozio keeway matrix-a, sad vozim keeway exceed. Zovem se Petar i iz Vrcina sam ,skoro sam uzeo motor...Nadam se da ce biti jos okupljanja i da cu upoznati dosta zanimljivih ljudi ovde. Danas sam uzeo L tablice, pa ako neko hoce a da je iz beograda i okoline mozemo da dogovorimo neku voznju za vikend. Ili ako ima ribolovaca medju vama da odemo na tamis ili na neki kanal da fatamo stuke. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Octobar 29, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi bizlbose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi brate po udici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padurjan 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam zaboravio. Postavio sam grupu na Facebooku:''kineski motori'' jer dosta ljudi ne posecuje ovaj forum pa se nadam da cemo moci da sakupimo poprilican broj onih koji su ljubitelji ili prinudjeni da voze kineze i ujedno cemo(nadam se ) popularizovati ovaj forum u jos vecoj meri i povecati nase bratstvo. Inace za ovaj forum sve pohvale jer je bas od velike pomoci svima nama,jer smo mi ipak ''niza klasa''. Ko voli nek izvoli. Linkhttp://www.facebook.com/group.php?gid=165587797565 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav novim kolegama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...