Head 27 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko slike sa sajma?Nek okaci da znamo sa nas ceka ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Има по пар тема по форуму. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan SPRINT-ov stanad ima stvarno najbolju i najvecu ponudu sto se kineza tice,dovezli su motore koje nam cak nisu ni najavili da ce doci, sajam je stvarno bolji nego ikada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Mart 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Sprintov model za 2009. godinu Explorer samo restilizovani model Classic od prošle godine? Vidim po karakteristikama da je snaga nešto veća? I zna li se kolike su cene za jedan i drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi model, drugi agregat(jos bolji) Classic je sada =104.500,00 a Explorer je =118.655,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paradox 0 Napisano Mart 12, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Požarevac Motocikl: Regal Raptor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Shaolincima! Kao novi-stari član ove teme prvo bi da se zahvalim svima koji su ovu temu razvili do ovih granica. Uglavnom ste svi zaslužni što sam se odlučio da kupim novog Kineza. Ponosni sam vlasnik Jinlun-a JL250-5 još od maja prošle godine, a nešto ranije sam počeo da redovno pratim temu. Do sada je kilometar sat odbrojao 4500km. Nadam se da ove sezone, uz vašu pomoć i ostale bratije napravim mnogo, mnogo više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan dovezli su motore koje nam cak nisu ni najavili da ce doci Је л' то треба да чека суботу да се уверим лично, или ћеш да нас изненадиш неким фоткама? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Shaolincima! Kao novi-stari član ove teme prvo bi da se zahvalim svima koji su ovu temu razvili do ovih granica. Uglavnom ste svi zaslužni što sam se odlučio da kupim novog Kineza. Ponosni sam vlasnik Jinlun-a JL250-5 još od maja prošle godine, a nešto ranije sam počeo da redovno pratim temu. Do sada je kilometar sat odbrojao 4500km. Nadam se da ove sezone, uz vašu pomoć i ostale bratije napravim mnogo, mnogo više. Pozdrav i dobro dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dajte neke fotke kineza novih , ove vece kubikaze.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga jedan al preskup za ono shto nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se vratio sa sajma. Ugavom je o.k. dobra ponuda, samo su mi smešni ovi izlagači što su svoje štandove ogradili trakom. Što su uopšte uzimali štandove, kad ne žele da potencijani kupci razgledaju njihovu robu? Što se tiče Kineza, posebno Sprinta, dobra i široka ponuda. Detaljno pregledao novu Dajtonu i još jedan model, Naked sa 350 ccm, mislim da se zove Raptor ili tako nešto. Dajtona izgleda lepo, naravno ima tu mnogo plastike ali uglavnom na prvi pogled o.k. Samo je potpuno precenjena. Da je cena ngde oko 2.500 - 2.800, pa da čovek razmisli. I taj Naked, koji sam pomenuo, ne izgleda loše, cena treba da bude negde oko 2.500 EUR. Prilično je glomazan. Pogledajte kad odete, pa napišite vaše mišljenje. Pozdrav, Rumba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari i ja se spizdio, morace da se grunfuje vise nego sto je predvidjeno. Koga zanima ispovedih se malo u temi za nase padove. Kineza iz godine u godinu sve vise. Videcemo da li je i ove tako, a odlazak se planira za subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan dovezli su motore koje nam cak nisu ni najavili da ce doci Је л' то треба да чека суботу да се уверим лично, или ћеш да нас изненадиш неким фоткама? Evo predstavljanja novih modela http://www.kineski-motocikli.com/forum/viewforum.php?f=22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Фала лепо. Је л' ко услик'о оног "Аполоа" на "Спринтовом" штанду? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, ali zgleda dobro mozda cak i jedna od lepsih krosaljki koja je usla kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li zna neko radno vreme Jasminkove radnje subotom i adresu? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta se desilo sa onim slikama za Glogonj i kartom za isti skup 29.03 ne mogu ih naci nigde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Не жури. Сад је актуелан сајам, а до Глогоња има још две недеље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sajmu i sve je vec vidjeno, bar meni a od opreme nista, razocaran sam ponudom. Trebale su mi slike i mapa Za Glogonj posto imam neku ekipu! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan http://www.baneprevoz.com/images/mapa.jpg pa uvecaj tamo negde oko BG-a, Panceva. E sad Glogonj je (koliko sam ja ukapirao neka me neko ispravi ako gresim) izmedju Sefkerina i Crepaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.baneprevoz.com/images/mapa.jpg pa uvecaj tamo negde oko BG-a, Panceva. E sad Glogonj je (koliko sam ja ukapirao neka me neko ispravi ako gresim) izmedju Sefkerina i Crepaje Sefkerina, Opova i Crepaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja to da nadjem i na Google Earth ali je ovde neko stavio slike tog mesta i dobru kartu pa sada to ne mogu da nadjem! u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima izvinjavam se al sam ovih dve nedelje bio prezauzet popravkom shebanog motora u jugu al evo opet sam tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mape do Glogonja pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...