NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zovi ti njih dvojicu pa ugovori terapiju, meni od Nele vec bolje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto kako se ti i ja za cas dogovorimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Decembar 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koji kinezi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre kinezi, ovde se prica o Neli! Zahtevamo pod forum posvecen uglavnom liku, ali i delu iste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 16, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan au kakva je ova Nela inekcija bila za ovaj forum, za dva sata sest strana se ispisalo... c c c c Gospodjice gospodjo svaka cast, digli ste publiku na noge cekaj jel ovde bila prica o kineskim motorima ili sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 16, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jos da dobacim iz coska sobe da se davno nisam ovoliko ismejao :D Peco , nikola i ostala bando nindzi shaolina imate pivo od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos da dobacim iz coska sobe da se davno nisam ovoliko ismejao :D Peco , nikola i ostala bando nindzi shaolina imate pivo od mene! Sta bre pivo, nemoj da konvertujes i koristid guzvu koju je Nela izazvala, ja od one rakije domace ne odustajem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pod forum o Neli Nemojte da je nervirate,mozda nam zatreba. Narocito sa Kineskim gumama. Ja moje zamenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh jedini na mrezi. Postaje hladno kao tastin zagrljaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm...hvala Arakis što si nam ulepšao forum Nelom.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo da se pravim važan ;D ;D ;D Došla kumica iz Minkena i donela šta?....rukavice! Schoeller - Keprotec, rađene za BMW motocikle, piše unutra: BMW Motorrad, model: Allround...ima i mali plavobeli propeler kao značku sa strane ;D..sa sve BMW kesom ;D ;D ;D http://www.ascycles.com/detail.aspx?ID=2310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. pa Arakise hvala što si nam ulepšao stranu o kinezima a Neli želim veliku dobrodošlicu Niđžo ako nije problem da vratiš vozačku dozvolu u Ljermontovu mislim da su ipak pogrešili, vozačke dozvole se ne izdaju deci, ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 16, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,gde da nabavim ovakve gumice za amortizere E da vas malo vratim na temu motora ! Za ZO_Lee-a - nasao sam ti " Sajlent blokove " za amorte , cena - prava sitnica . Mere su priblizne, pa mislim da ih mozes " Grunfovati " Mere : Spoljni precnik gume = 22 mm Unutrasnji precnik gume = 14,5 mm Unutrasnji precnik caure = 11,5 mm Caura je ulivena u gumu . Delovi su novi ! Evo slicica : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta Ferarijevi silen blokovi,idu na nase kineze ?? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 16, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sta Ferarijevi silen blokovi,idu na nase kineze ?? ;D ;D Pa mozes ih i tako zvati ako ti je volja, ovi su proizvedeni u Ceskoj - od Jawe su ! ( Braca Cesi ispomazu bracu kineze - a sve to u zemlji Srbiji ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Auu ljudi sta se s vama desava!?Pa ovde covek mora da bude nedaj Boze sheban ili zarazno bolestan da bi se ostali nagledali lepih slicica i slatko nasmejali.Zivi bili i brzo prezdravili zima ce brzo proci a treba konjice jahati jer oni bez nas nemogu kao ni mi bez njih.Pozz :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Auu ljudi sta se s vama desava!?Pa ovde covek mora da bude nedaj Boze sheban ili zarazno bolestan da bi se ostali nagledali lepih slicica i slatko nasmejali.Zivi bili i brzo prezdravili zima ce brzo proci a treba konjice jahati jer oni bez nas nemogu kao ni mi bez njih.Pozz :o 'el vidis? Pa sta da ti kazem,mi smo jedno veselo drustvance ovdi A sto se konjica tice, ne morate da mi verujete,al pocecu da spavam sa kacigom! ;D KRIZIRAM!!!!!!! :o :o ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi da ti vizir bude podignut,ne zbog vazduha nego piva i cigara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi da ti vizir bude podignut,ne zbog vazduha nego piva i cigara. Ma pivo sam smanjio maksimalno,od njega mi rastu tricepsi i pektoralisi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Brate Foreste ne smanjuj sad kad ide recesija, ko zna dal ce biti next year Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan brate Oblake ne bih ja,nego mi mrsko da ustajem svaki cas,pa sam pres'o na kratez! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan brate Oblake ne bih ja,nego mi mrsko da ustajem svaki cas,pa sam pres'o na kratez! ;D druze mozda je ovo resenje panta rej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma lave,nije problem u ispijanju,nego posle..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan ma lave,nije problem u ispijanju,nego posle..... Slusaj Foreste ako mislis da budzimo neki roll bar na makinu trezan mi na oci ne izlazi, nemoj da me malerises treba da posle nesto ne valja Danas sam nesto bio poslom u Mirjevo pazi kad nisam znao da ima groblje u sred naselja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj Foreste ako mislis da budzimo neki roll bar na makinu trezan mi na oci ne izlazi, nemoj da me malerises treba da posle nesto ne valja Danas sam nesto bio poslom u Mirjevo pazi kad nisam znao da ima groblje u sred naselja. ne brate,ni slucajno Sreca nisam u tom delu naselja,jbg,mozda je to zarazno,otkud znam :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...