zoran032 58 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan bedak, bas su resili da te iscimaju oko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da uzmem polovnog Princa, mozda jos ove nedelje. Ako ne uspem da ga odmah prebacim na moje ime da li mogu da napisem ovlascenje i ugovor da sam ga uzeo pa naknadno da ga prenesem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogda Naravno u opstini bilo kojoj ima obrazac za ovlascenje to uradis i mozes da vozis prodas i sve ostalo sto na njemu pise a ako ti je poznat prodavac ne moras ni da prenosis, to ovlascenje vazi za sve sem za preko grane za koje ide drugo! To opstinsko vazi do opoziva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan E Zoltane oni resili da te cimaju pod stare dane.Nemaju pojma kako je tebi nazuljanom posle onolike voznje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bogda Naravno u opstini bilo kojoj ima obrazac za ovlascenje to uradis i mozes da vozis prodas i sve ostalo sto na njemu pise a ako ti je poznat prodavac ne moras ni da prenosis, to ovlascenje vazi za sve sem za preko grane za koje ide drugo! To opstinsko vazi do opoziva! Na poznajem tog coveka. probacu odmah da prebacim a ako ne uspem uzecu ovlascenje pa kada idem nekad na servis (on je i serviser) mogu to da sredim. Imao sam i ja neku zamisao da mozda ove sezone odem sa njim u crnu goru na more. Da li moze u sa ovlascenjem ili i za tamo mora da je na moje ime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogda Ne mora na tvoje ime da bude motor ali ti treba ovlascenje za upravljanje u inostranstvu, pitaj Ams objasbice ti detaljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Registracija ostaje vazeca i kada se prenese na ime kupca, tako da je po meni bolje odmah prevesti motor na svoje ime. Sto se tice podataka, mnogi su registrovali iste motore i prevodili, mozda samo probati na drugom mestu gde imaju tacne podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Registracija ostaje vazeca i kada se prenese na ime kupca, tako da je po meni bolje odmah prevesti motor na svoje ime. Sto se tice podataka, mnogi su registrovali iste motore i prevodili, mozda samo probati na drugom mestu gde imaju tacne podatke. Ja tebi verujem ali jel ti znas nekog konkretno ko je prenosio vlasnistvo sa ovog mog motora i ako jeste gde se to desilo. Ja na ovom forumu nikada ne pisem nesto sto nisam dobro proverio, da ne bih nekoga na krivi put navodio. A bio sam u 4 (slovima cetiri) najvece agencije na N.beogradu i zvao jos tri i niko ovaj motor nema u katalogu sem jedne koja mi je trazila 16000din za registraciju i prenos ??? A prijatelju vidis iz predhodnih odgovora da postoje razlike u saobracajnoj koje niko ne moze da objasni. Kada resim problem sve cu vas obavestiti kao sto sam i obecao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovo takodje interesuje, mada bi mozda bilo bolje da otvoris temu o tome, zato smo i dobili podforum ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 26, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je svako dobio drugacije informzcije o princu,evo primera. Ovde gde sam ja registrovao po njihovim papirima princ ima 105 kg suv i 5 kw :-\ lik nadje to i krene da trazi princa od 8.4kw koliko pise da moj ima i ja mu kazem nemoj da trazis to je to nego samo imas pogresan info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mene ovo takodje interesuje, mada bi mozda bilo bolje da otvoris temu o tome, zato smo i dobili podforum ;D A mozda su i oni koji su polozili A mogli da pisu u kineskom offtopiku. @Zoltan Taj motor je najprodavaniji i najvise ga ima u oglasima, sigurno su mnogi registrovali i prevodili, ali. Zaboravio sam da si ogranicen prevodom u opstini prvog vlasnika. Ne znam da li postoji neki AMS koji vrsi usluge prevodjenja i registracije na NBG, ako tako nesto moze da se izvede, verovatno oni bolje vladaju podacima. 16000din je previse. Odokativno, oko 50e bi trebalo da bude zajedno sa placanjem poreza. Sto se tice mog motora, nasli smo problem. Jedan lezaj se raspao, ali zahvaljujuci pazljivoj voznji kada sam video da nesto(svasta) nije uredu, nema nikakvih drugih ostecenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da si ogranicen prevodom u opstini prvog vlasnika To nema veze sa opstinom nego sa gradom kod nas se sve opstine podrazumevaju u isti grad! Da ne davim rekoh da cu napisati kada zavrsim a zavrsicu !!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da si ogranicen prevodom u opstini prvog vlasnika To nema veze sa opstinom nego sa gradom kod nas se sve opstine podrazumevaju u isti grad! Da ne davim rekoh da cu napisati kada zavrsim a zavrsicu !!!!!!!!! Bilo ili ne, Beograd se cesto razlikuje po necemu (ja se ubi citajuci teme o A polaganju, i ispostavilo se da u mom slucaju nista nije kao sto pise, a logicno izgleda da su ista pravila u celoj drzavi), no nebitno. Drzimo ti palceve, da sto pre zavrsis i da je motor i zvanicno samo tvoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @zoltan Ajde zavrsavaj to da se vise ne sekiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Trebale su da budu gotove za subotu ali jbg.... od napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidite kako su oci na smajliju zakosene ?! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Majce su do jaja, a slogan posebno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan kada ce moci da se nabave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Majice su extra! Onaj vepar je skroz full! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra majce, moraces da organizujes neki mangulica shop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Oce li biti i u crnoj boji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd odgovaraj kada, gde i posto cemo dobiti majice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pazite ovako, 1. prvi kontigent je stampan u BELOJ boji iz razloga sto SVI ostali klubovi imaju crne! (mozda ce sledeci ici u crvenoj ili ZUTOJ boji) 2. cena iskljucivo zavisi od kolicine majica (ne znam koliko vam je poznato, naplacuje se stampa(priprema) a ostalo je jeftinije, sto vise ima majica cena se deli na veci broj odnosno komad dolazi mnogo jeftinije) 3. cim se dogovorimo mozemo organizovati majice, sto se mene tice nije problem nikakav. P.S. nadam se da ovo ne smeta adminima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih reci, uskoro cu otici do lika da vidim za koliko bi mi izvezao na vezu BOJE mc mangulica za prsluk, ako i za to ima zainteresovanih tu sam, ista je varijanta kao i sa majicama sto vise nas, jeftinije. Ja cu meni raditi 100% pa sad.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan 'Е л' има веееликијех бројева? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...