mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas(verovatno i juce ;D),nista vise nije sigurno.Preksinoc je ortak ispravio krivinu Opelom,srecom bez povreda,isto tako lik letos isravi istu krivinu Kawasakijem i on isto bez povrede prodje(malo ugruvan).Jedino sto ovog prvog boli uvo za Opela,a ovaj sa Kawasakijem da crkne zbog migavca,retrovizora i ogrebotina na motoru koje mu kako kaze dusu razdiru Eto,ko je shvatio znace... Eh...ne znaš ti šta su suze...pitaj Arakisa kako sam ja plakala za mojim retrovizorom na corsici...sve ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara od vektre,dacu ti da imas rezervni. Eto i treceg razloga da posaljes jos koju fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Danas(verovatno i juce ;D),nista vise nije sigurno.Preksinoc je ortak ispravio krivinu Opelom,srecom bez povreda,isto tako lik letos isravi istu krivinu Kawasakijem i on isto bez povrede prodje(malo ugruvan).Jedino sto ovog prvog boli uvo za Opela,a ovaj sa Kawasakijem da crkne zbog migavca,retrovizora i ogrebotina na motoru koje mu kako kaze dusu razdiru Eto,ko je shvatio znace... Jedan momak mi je pricao jednom prilikom... "Lomio sam se sto puta, kao robokap sam sada, ali najvise boli kada izadjem iz bolnice i ugledam motor" Nela, dobrodosla! Mozda bi mogla da razmislis o voznji na kineskom motoru, ipak pruzaju posebna zadovoljstva zenskom polu, osim pojedinih izuzetaka. (predlog: 250ccm parallel twin ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan V twin je bolji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan BlackBite, ZNAO SAM da ces kad tad da nam prilepis tih 100ccm vise ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Nela!! Ja sam cak pomisljao,da zavrsim za hirurga ali me lopovi nagovorise na elektroniku :'( Ali u sustini sve je to isto zar ne ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Nela!! Ja sam cak pomisljao,da zavrsim za hirurga ali me lopovi nagovorise na elektroniku :'( Ali u sustini sve je to isto zar ne ?? Isto je,samo se malo razlikuje! ;D ;D ;D Hasan seckati! Mislio sam da ovo nikad necu izgovoriti - Hvala lopovima! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara od vektre,dacu ti da imas rezervni. Eto i treceg razloga da posaljes jos koju fotku Ne odgovara ;D Dobrodosla Nela!! Ja sam cak pomisljao,da zavrsim za hirurga ali me lopovi nagovorise na elektroniku :'( Ali u sustini sve je to isto zar ne ?? Hvala, po ko zna koji put svima....nego, jes vala skoro isto, šrafovi, burgije...ma, milina ;D Da budete dobri večeras, želim mirno dežurstvo da imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Nela!! Ja sam cak pomisljao,da zavrsim za hirurga ali me lopovi nagovorise na elektroniku :'( Ali u sustini sve je to isto zar ne ?? Jeste ako bi voleo da te elektricar operise ;D ;D ;D Pozz nela i dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da se ovde javim, drugog leka nema, samo kod cudesne Nele, imam boginje, nece da me prime ni u predskolsku.... :'( :'( :'( E nije fora da vatas na boginje, mars u obdaniste pa se druzi sa vrsnjacima. Ti se lecis na decjem, pa ti ovde nije mesto ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da se ovde javim, drugog leka nema, samo kod cudesne Nele, imam boginje, nece da me prime ni u predskolsku.... :'( :'( :'( E nije fora da vatas na boginje, mars u obdaniste pa se druzi sa vrsnjacima. Ti se lecis na decjem, pa ti ovde nije mesto ;D ;D Otpadoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nije decje,nego predskolsko ;D ;D ;D ;D Otpadoh Nego vrati se ti brizi o pravim pacijentima,pusti ove folirante.Cuj sta je izmislio,boginje,ma daaaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod nas u vrticu 2 bolnicarke koje paze decu pa mozes Nidzo tamo da se prijavis,a posto sam ja na vratima nema beganja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije decje,nego predskolsko ;D ;D ;D ;D Otpadoh Nego vrati se ti brizi o pravim pacijentima,pusti ove folirante.Cuj sta je izmislio,boginje,ma daaaj! Pa ni rođena keva te ne pazi kao ja, kud ćeš više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan BlackBite, ZNAO SAM da ces kad tad da nam prilepis tih 100ccm vise ;D ;D Ma moze i 150ccm, i to lepo trese, samo da nije V twin. (jbg foreste, jes' bolji V generalno, ali u tu svrhu PT bolje sluzi, pa makar bio i 125ccm ipak ume pomalo da zagolica ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, jesmo rekli nema diskriminacije, ako nema veze ko sta vozi, onda nema vezi ni ko kakvu bolest ima, sta da radim, nemam bolju, Nela ne slusaj dusmane, nego pomagaj, secas se sta ti je rekao Hipokrat, pomozi Nidzi u nevolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E, jesmo rekli nema diskriminacije, ako nema veze ko sta vozi, onda nema vezi ni ko kakvu bolest ima, sta da radim, nemam bolju, Nela ne slusaj dusmane, nego pomagaj, secas se sta ti je rekao Hipokrat, pomozi Nidzi u nevolji! batice,hebe te taj porodicni avatar ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, jesmo rekli nema diskriminacije, ako nema veze ko sta vozi, onda nema vezi ni ko kakvu bolest ima, sta da radim, nemam bolju, Nela ne slusaj dusmane, nego pomagaj, secas se sta ti je rekao Hipokrat, pomozi Nidzi u nevolji! batice,hebe te taj porodicni avatar ;D ;D Hebala me animacija, znao sam da ce mi doci glave.... Ali lekari ne znaju za granie, zar nije tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je Foreste da mu je bar neko to rekao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan HA HA,kad mi je jednom prisla zena dok sam ovde grunfovao,videla je Nikolin avatar i kaze:bas super da se jednom druzis sa normalnim porodicnim ljudima ;D ;D ;D ;D Nidzo,HVALA ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni rođena keva te ne pazi kao ja, kud ćeš više Sto jes,jes A obilazak pacijenta? Bas sam skroman,a? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hebala me animacija, znao sam da ce mi doci glave.... Ali lekari ne znaju za granie, zar nije tako? To su veterinari Nidzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezaj, jos ce doci saxi da me pregleda, nisam takvu terapiju imao u vidu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan na naseg brata Saxi-ja sam i mislio,u kombinaciji sa bratom Vukanom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Jel primecujete da sve manje pisemo o nasim motorima? A hocemo pod forum. Ima li ko kakav predlog,da li ste za to da se ukljucimo u akciju deda mrazova? Ko nije daleko mozda bi mogao da dodje,jos da vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...