Otash 2 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo me nazad posle kraceg odmora i vidim da se po forumu zesce pise Nego videh da se spema poslednja BJB voznja pa me interesuje da li ce ici ko od nasih kineza i da li bih mogao mozda ja da se odvazim i da se uputim sa svojim Kinroadom od 150 ccm na tako dugacak put, za sada sam presao 1200km i nisam imao nikakvih problema? Primetio sam da su na prethodne BJB voznje isli i skuteri i par Keeway Exceed od 125 ccm pa sve nekako mislim da bi i moj Kinroad mogao da podnese tako nesto ali nisam bas siguran pa zbog toga pisem ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, zaboravih da kazem da bi bilo lepo da se skupimo nas vise "kineza" za tu voznju, da stvarno tesatiramo svoje masine i da pokazemo da nismo bas za potcenjivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan A evo sad malo ja ;D e da,to je taj HD,ali u Black Pearl,ili Vivid Black boji;D moze i Night Rod,ili Night Rod Special jos se dvoumim,i Intruder izgleda strasno He he... skromnost je vrlina. ;D ;) Meni bi bilo sve jedno koje boje, samo da je V-Rod @blackbite Da, kad zaglavimo do uvece nista ne vidim Moram da narucim one providne "cove", to je prava stvar za voznju uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan He he... skromnost je vrlina. ;D ;) Meni bi bilo sve jedno koje boje, samo da je V-Rod pa nije sve jedno brate,kad dajes te pare,moze i da se bira boja.Btw,cena mu je $16695,bice moj kad tad ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 593 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, evo me nazad posle kraceg odmora i vidim da se po forumu zesce pise Nego videh da se spema poslednja BJB voznja pa me interesuje da li ce ici ko od nasih kineza i da li bih mogao mozda ja da se odvazim i da se uputim sa svojim Kinroadom od 150 ccm na tako dugacak put, za sada sam presao 1200km i nisam imao nikakvih problema? Primetio sam da su na prethodne BJB voznje isli i skuteri i par Keeway Exceed od 125 ccm pa sve nekako mislim da bi i moj Kinroad mogao da podnese tako nesto ali nisam bas siguran pa zbog toga pisem ovo... Ja sam isao na nekoliko voznji sa 125cc, nema jurnjave idivljanja sve je podredjeno laganoj voznji i uzivanju i realno mislim da vase masinice bez nekog zesceg opterecenja mogu to da izguraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Saxi, interesuje me koje su bile prosecne brzine kojim ste se vozili kada si ti isao i da li je isao neki Kinroad ili sl. iste kubikaze kao moj (150ccm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 15, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je u grupnoj voznji,citajuci dosadasnja putavanja 80-120 max.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Teoretski, kada nema guzve i tamo gde se moze, putan brzina je oko 100km/h ili malo ispod toga. Posto je kolona poveca, cesto nemam predstavu sta se desava na kraju, a na pauzama mi je receno da se tamo vozi i brze od toga. Zakljucak je da sporiji motori budu na pocetku kolone i da ne bi trebalo da bude problema. Nije problem drzati tih 100kmh, vec je problem u preticanju koje jaci motori urade za krace vreme i na manje prostora. U svakom slucaju, nije problem oformiti sporiju grupu i da se nalazimo putem na dogovorenim mestima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja idem najverovatnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Lalajko i Skols hvala na obavestenjima i zelji da se pridruzimo ;D Mislim da brzina od 80-100 km/h nije nikakav problema mada mi je 120 km/h vec mislim nedostizna granica. jbg. Sto se tice mog odlaska resicu sledece nedelje da vidim kako je sa obavezama ali javljam se definitivno.... Forrest bilo bi dobro da idemo da se malo upoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Lalajko i Skols hvala na obavestenjima i zelji da se pridruzimo ;D Mislim da brzina od 80-100 km/h nije nikakav problema mada mi je 120 km/h vec mislim nedostizna granica. jbg. Sto se tice mog odlaska resicu sledece nedelje da vidim kako je sa obavezama ali javljam se definitivno.... Forrest bilo bi dobro da idemo da se malo upoznamo to ti kazem druze! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan He he... skromnost je vrlina. ;D ;) Meni bi bilo sve jedno koje boje, samo da je V-Rod pa nije sve jedno brate,kad dajes te pare,moze i da se bira boja.Btw,cena mu je $16695,bice moj kad tad ;D ;D Naravno, u pravu si. Hteo sam da kazem da mu svaka boja dobro stoji, za boju je najlakse. Nadam se da ce ti se ispuniti zelja pa da nam dodjes u kafic sa V-Rodom! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dace bog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna masina Forrest. Posebno mi se svidjaju izduvi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan na koju mislis druze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 593 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom cajgeru koji dokazano laze i pokazuje vise nego sto je realna brzina vozilo se krastarecom brzinom od oko 90km/h, samo u zaista retkim trenutcima mi je ispisivao 100km/h a to je bilo na 8000 obrtaja (odakle pocinje crvena granica u kojoj ne vozim jer cenim da nije dobro za motor).Na trenutke se deo gubio u daljini ispred ali su nas sporije uvek uredno cekali na sledecoj raskrsnicama, tako da problema nije bilo.Najcesce smo vozili brzinom od 80km/h (ponavljam po mom satu) jer ovo i nije trka ko ce prvi vec da svi zajedno, bezbedno i opusteno krstarimo putevima uzivajuci u pejzazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan forrest Taj intruder mi je nesto poznat ali neznam odakle. Nesvidja mi se jer nema crash bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. eto vidis,nisam odoleo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Forrest, mislio sam na intrudera. Mada i ovaj tvoj chalanger bas dobar. Vidi se ko ima ukusa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Forrest, mislio sam na intrudera. Mada i ovaj tvoj chalanger bas dobar. Vidi se ko ima ukusa ;D hvala,hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivermax 0 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio kineza i nikad vise !!! Edva sam ga prodao na kraju i to za 50% vrednosti posle samo 5000km !!! JEDVA !!! Izgubio sam na njemu vise nego na nekoj polovnoj jamaici za 10 god ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ajdemo ljudi sutra na krckanje i voznjicu do drugara u S.Pazovi NikolaCruss i ja dolazimo sigurno ( Blackbite,donosim ti Motul5100,2 litre ti je dosta?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Vozio kineza i nikad vise !!! Edva sam ga prodao na kraju i to za 50% vrednosti posle samo 5000km !!! JEDVA !!! Izgubio sam na njemu vise nego na nekoj polovnoj jamaici za 10 god ! Де, причај, причај... Шта је било? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio na Divljansko jezero koje je 22km daleko od Babusnice. Dodjem do jednog ravnog puta (bez rupa) i nagazim ga preko 50 i dolazim do jedne velike krivine kad neki kultivator ide 5 na sat. Ja sta cu mrzi me da stajem i pun gas kroz krivinu i to na punu liniju ga preticem. Taman da ga preteknem ja vidim da on prolazi preko gomile stakla (naj verovatnije su se ljudi sudarili na tom mestu i sofer sajbna se je smrvila kao pirinac) i brzo stop svetlom blicam da upozorim moje drugove iza tj drug i brat. Da sam prikocio i ostao iza kultivatora dok izadjemo iz te nepregledne krivine (dokaz da je nepregledna je i taj udes) rascepio bih se samo tako. Od opreme nisam nista imao osim kupacih gaca i ne samo sto bih odrao kozu nego bi me i staklo sve iseklo. Tolika je vrucina bila da ja pri brzini od 50-60 se znojim a vetar vruc kao da me neko duva fenom za kosu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan ajdemo ljudi sutra na krckanje i voznjicu do drugara u S.Pazovi NikolaCruss i ja dolazimo sigurno ( Blackbite,donosim ti Motul5100,2 litre ti je dosta?) Aaaa, znaci dolazite! :) Lepo od vas. Vidimo se sutra na krcanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...