Zo_lee 63 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za bukovskog: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan @Forrest Ma druže nema šta mi da se ljutimo, ti si i tako sam morao da prelomiš tj. odlučiš kod koga ćeš da servisiraš motorče. Dobro je čuti da su se kod ISE malo uozbiljili, ali tarifaaaa boli. Kolko će te tek drapnu za servis na 1000 ??? Poređenja radi mene je prvi servis za Versysa na 1000 koštao 80€ i to kod najskupljeg servisera za Kawu al nisam hteo da idem do NS za razliku od 20-ak€ (što zbog gubljenja vremena što zbog pocrnelog ulja). Ajd pa neka je sa srećom i postuj kako te služi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Au Grdoje lep je Raptor ko' lutka! :o Koliko kubika? @blackbite Nije fora u eMulu niti u provajderu nego mi se nesto Opera baguje ili imam nekog "crva" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Wolflord, ima 300cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari, u subotu R.I.P. i ja bili u Smederevu na skupu.Sve je bilo super,pasulj narocito ;D! Masina radila k'o sat,presao taj dan 150Km (prva voznja van grada) Izgleda da su decje bolesti prelezane. @Zokki Btw, odveo me R.I.P. do servisa u Smederevu,ljudi se sokirali kad su culi koliko mi je klosar naplatio prvi servis. Kazu da oni imaju prpopisane cene od Mass-a,i da ne smeju da naplate vise.Resio da na 1000km odem do njih jedne subote,za te pare mogu da se em provozam,i jos da rucam negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Wolflord, ima 300cc. Jel to znaci da ce ih ipak biti u ovoj verziji, ili si ti sredio 300cc kao insajder? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze da se kaze da sam sredio kao insajder. Jer ja sam zaduzen sa komunikaciju sa Kinezima, pa sam im napravio spisak delova koje da mi ubace, tacnije da ne ubacuju karburator od 5 $ vec da stave onaj od 25$, drugaciji hladnjak..... i tako dalje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 2, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u tom grmu lezi spyder A za obicne kupce ima li tako nesto u planu za sledecu sezonu ili samo preko veze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Aham ;-). Jos uvek ne znam nista precizno da li se planira nesto slicno za sledecu godinu. Ukoliko bude planirano, obavesticu vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje sa novim bajkom i puno, puno bezbednih kilometara i samo obaveznih servisa! E ljudi sta mislite jel postoji neki moto klub gde su samo vlasnici kineza!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema jos uvek... mada mogli bi da osnujemo jedan takav klub... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema jos uvek... mada mogli bi da osnujemo jedan takav klub... ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda osnivamo klub vozaca kineza ;-), da li imate neki predlog za ime kluba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moga bi da promenish avatar,neka slichica i izbrishi ono " uskoro" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da, evo menjam ;-). A slicica ce vrlo brzo ;-). Nego kako cemo ime za klub? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vedrane poslao sam ti PP sanduche ti je puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja se jos cudim kako nema nijedne pp u poslednjih par dana... sta ti je seljomber... ;-). Evo upravo sam obrisao, posalji ponovo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja predlazem ime: Shaolin Riders Valjda znate za Shaolin temple... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ZA!!! ;D ;D Shaolin...nije lose,ali nebi se ja zezao sa njima oni su opasni :o :o :o A kakav cemo grb? Moze i Ćin-Mo Riders? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Shaolin je ok,samo svi MC su neki riders-i,pa da smislimo nesto drugo,malo je ofucano.Evo par predloga za logo ( a mislim da sam i slao vec nekog zmaja crvenog u predhodnim postovima ovde) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi u logo trebali da ubacimo neki motorcic. Meni se licno ime svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo u Kulu? Ja idem 90%... Voleo bi da se okupimo mi sa kinezima i da odemo. Forreste kada si planirao? Ja sam mislio u nedelju 15og. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja idem 90%! Idemo ono,laganica 60-70.Mislim da je bolje subota,obicno nedeljom nema nista,vec je kraj(ajde Zo_Lee ako znas program,javljaj). Ako kupim sator,do tada (a trebalo bi),onda bih ostao,pa se vratio u nedelju ( za slucaj da se zarakijamo). ;D.Ajde bre ljudi,sta ste se stisli,ko ide jos? Mislim da bi u logo trebali da ubacimo neki motorcic. Meni se licno ime svidja... Shaolin Riders? pa ok,moze,ajde napravi neki logo,pa da glasamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Takodje idem 90 %. Imam neki neodlozan rodjendan na jugu Srbije, ali se nadam da cu moci da dodjem na skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i subota ali tu je vec 50% da ne idem Naravno 60,70km/h lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...