aco.paun 60 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, danas mi se desilo prvi put da mi motor ispadne iz brzine. Na izlasku iz krivine sam malo dao po gasu, motor je lepo povukao ali je na nekih 5000-6000 obrtaja ispao iz brzine. Šta može da bude uzrok tome i da li je to najava nekog problema sa menjačem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga nisi dobro ubacio pa iskocio..a ako ti se to ponovo desi hmmm onda si naceo menjac,a to nije bas dobro..nadam se da razumes sta hocu da kazem,ae da ne baksuziram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Avgust 9, 2011 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno malo polizana ili plitka viljuška. Prelistaj neki forum da vidiš dal je to karakteristično za tvoj motor. Sad malo testiraj, u tu brzinu pa gas apgas u raznim obrtajima, ako ti se ponovi, mora na kanal. I naravno, postoji verovatnoća da nisi ubacio do kraja polugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga nisi dobro ubacio pa iskocio..a ako ti se to ponovo desi hmmm onda si naceo menjac,a to nije bas dobro..nadam se da razumes sta hocu da kazem,ae da ne baksuziram Razumem, ja se nadam da nije načet menjač, mada ko će ga znati. Videćemo ovih dana kako će biti. Usput, ovaj motor je bio u Dobanovcima 2-3 godine kod nekog dečka, iste boje kao ovaj na avataru. Možda znaš koji je motor u pitanju, a možda znaš i bivšeg vlasnika. I usput, koliko košta menjač za njega, da znam šta me čeka u najgorem slučaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga nisi dobro ubacio pa iskocio..a ako ti se to ponovo desi hmmm onda si naceo menjac,a to nije bas dobro..nadam se da razumes sta hocu da kazem,ae da ne baksuziram Razumem, ja se nadam da nije načet menjač, mada ko će ga znati. Videćemo ovih dana kako će biti. Usput, ovaj motor je bio u Dobanovcima 2-3 godine kod nekog dečka, iste boje kao ovaj na avataru. Možda znaš koji je motor u pitanju, a možda znaš i bivšeg vlasnika. I usput, koliko košta menjač za njega, da znam šta me čeka u najgorem slučaju. Vozi tako,probaj,testiraj...mozda nisi sam odobro ubacio a mozda je i menjac nacet sta da ti kazem vidi u voznji ovih dana pa ces znati a sto se tice motora hmmm ako je bio ovde znam ga 99%..kako se zove decko ili ako znas nekako da objasnis..Da nije policajac jedno 27-30god?ma pisi na pp da ne kvarimo temu ovde ..pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...