MilosSani 148 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Ovako stoje stvari. Drug moj je polozio juce za B kategoriju, ima 30 godina (znam znam svi cete pitati sta je cekao do sada, jednostavno nije imao potrebe). I sa potvrdom iz auto skole ode da podigne ovu novu probnu dozvolu, sto je i uradio. E sada u cemu je caka, on covek hoce da polaze i za motor, i kada je vec bio tamo resi da uzme i L tablice, ali medjutim odbiju ga, kazu mora da ima PSP polozen ili dozvolu za B kategoriju koja nije probna ?????? Pa jel oni znaju da je upravo polozio za B kategoriju i da ti testovi imaju duplo vise pitanje nego PSP. I sada po njihovom mora da saceka godinu dana da bi mogao da polaze. Nista meni nije tu jasno ali sam jednostavno prestao da se cudim kad smo mi u pitanju Mozda ce nekome ovaj post koristiti (ako nista drugo bar da oplete po drzavi), toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 9, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Srbija, zemlja gluposti i apsurda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 9, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Neka proveri u nekoj auto školi, ranije su i oni imali L tablice, ne znam kako je sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neka proveri u nekoj auto školi, ranije su i oni imali L tablice, ne znam kako je sada. Kako su bar meni rekli, mora u Ljermontovoj da izvadi, ali tek za godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav idiotizam. Pa ta B je probna zbog "manjka" iskustva koje ce da stice narednih godinu dana, ne zbog nePoznavanja Saobracajnih Propisa. Bez toga ni ne sme u saobracaj svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...