Don Pablo Eskobar 8 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.vijesti.me/vijesti/uzicanin-radovan-despotovic-26-poginuo-saobracajnoj-nesreci-clanak-32371 Jos jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Avgust 8, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... pa ljudi dokle vise? iz dana u dan nas je sve manje, cuvajte se kolege! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danak neiskustvu i enormno širokom putu, odličnim krivinama i nizbrdici. Ovo je deonica na kojoj je momak poginuo. Put je pre 3 godine proširen i od tada na toj deonici vlada divljanje. Ja se prvi penjem uzbrdo bar pola iznad ograničenja. Od fabrike gasa pa preko prevoja dole do ulaza u Čanj, put je ... hm pogibeljan. Asfalt je odličan, profili krivina ispravni (sem prevoja koji je u blagoj kontri), širina puta - pista, traka je daleko šira od standardne a celo vreme su tri... i eto uslova za divljanje. Momci & Djevojke: U Crnoj Gori ovo leto vlada haos u saobraćaju. Previše je automobila, ogromne su vrućine i živci prosto proključaju. Polako i smirite. Pre 5 dana je u HN bila saobraćajka u kojoj su teže povrede dobili Hrvati, momak i devojka. Lokalci, nadrkani smo ... za neverovati, a i kako nećemo kada za najobičniju sitnicu i 5 minuta posla treba preko sat vremena za otići i za vratiti se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don Pablo Eskobar 8 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 44 postova Motocikl: Keeway Matrix 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mi je i dva sata nego ne vratiti se!!! Trbalo bi staviti lezeceg policajca na svakih 50m, jes da bi bile guzve ali bolje to nego neciji zivot!! Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pazi rešenje nije u spuštanju brzine na 20 kmh! Te tri trake i to žestoko proširenje su napravljeni da se ubrza saobraćaj. Nemožeš da veruješ koja je gužva i krkljanac na primorju CG ovih dana. Prosto od Trajekta do Herceg NOvog se vozi po 45 minuta, ili duže. Nije rešenje spora vožnja, rešenje je rasterećenje saobraćaja. A kočnica treba postoji u glavi. Može svako da sedne na motor ili u kola i da rasplajvazi sada u gluvo doba noći na putu širine i više od 18 metara koliko to nešto može da ide. A da li će uspeti da savlada krivinu ili da ukoči, e to je pitanje. Ovako, svaki mali majmun zna da zavrne desnom gas do kraja i ispritiska kvačilo pet - šest puta za desetak sekundi i ojha eto me na dvesta... Pokojniku, laka i hvala mu što nije ubio ili (za mene gore) osakatio još nekog nedužnog. Kada dodjemo "gore" biće džomba... Toliko od mene... Pazite se! HAOS je na putevima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan tužno i žalosno još jedan mladi život ugašen kad mu vreme nije.Istankov je potpuno u pravu što se puta i divljanja tiče.ja živim i radim u Baru posao mi je takve prirode dasam stalno na putua ta relacija Kufin -Buljarice je urađena za rasterećenje saobraćaja jer je uspon dugačak sdruge strane gledano dobila se pista za raznorazna ispitivanja moći motora i vozača gde se često dešavaju nezgode i sa najtežim posledicama.jedini savet vozite oprezno!!!!! Saučešće porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan rade je od mene iz kazina insomije,tj.paladijuma izasao oko 1.30h...nisam ni slutio sta ce mu se desiti,,,,,,,drugar ga je zamolio i dao mu skuter od 125 sa kojim je trebao da ode do drugara da bi vratio kola a ostavio skuter,nazalost sa 50km na cas je udario bez kacige u ogradu..rade je bio decko za primer,spremao se za jedan bokserski mec u novemdru,ali ...nemam reci,svi smo se u cudu nasli to jutro,,laka mu zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Avgust 10, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi izgleda kao Kufin...ako je tako, svi koji voze dva tocka u crnoj gori znaju za taj deo puta bar-budva...tim putem niko ne vozi normalno, ni kola, ni kamioni ni motori...pitanje je sta je tu bilo i kako, ali da treba da se na pocetku te deonice VELIKIM CRVENIM slovima napise: EKSTREMNO KLIZAV ASFALT!!!!, to treba...Kufin je i san i nocna mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Rasho brate..... Ne mogu da vam opisem koliko mi je krivo.....izvrstan momak je bio....ne znam sta da kazem.....shok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...