Jump to content

Moto Zajednica

DOBRO JUTRO, ZORAN-DODA

Recommended Posts

• Zainteresovan, 599 postova

Evo,upravo se vracam sa jedne voznje od 100 km. Odmah,ali ODMAHda se izvinim AKIJU zbog omalovazavanja Honde CB 500. Sta se desava?? Pa nista sem da sam otkrio jednu drugu stranu medalje i to izuzetno uzbudljivu.HONDICA ide kao oluja. Vozili smo se po krivudavom putu sa svakakvim krivinama i potpuno novim asfaltom. Pa to je neverovatno,motor pada sam u nagib,miran je,prima skoro pun gas na izlasku iz krivine sa takvom mirnocom,prima kocnicu u krivini-- i to ostro kocenje bez naznake da prednji tocak  hoce da prokliza,oprasta greske samo tako. Nema namestanja pred krivinu  ---  ma divota jedna. Da sam bio sa FJ-om i ovako vozio  verovatno bi me izvlacili iz neke vrzine. Jebi ga ,ja sam navikao na toj grdosiji na 3000 obrtaja da ide 130km/h. Malo sam se samo presaltovao u glavi i olabavio rucni zglob. Doduse sve na 6-8000 obrtaja.  Ali da mu fali 10-15 KS ---fali. Pitanje za AKIJA--- negde sam procitao da tvoj motor ima 80 KS?????????????  Malo poblize molicu lepo,ako nije tajna!!!       

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova

Zaboravih da istipkam nesto- od tolikog hvaljenja, Bili smo u Smederevu,moto klub je zakupio lokaciju (tj. Lari) na obali Dunava u samom centru. To je jedan veliki magacin,pristojno sredjen,sa bastom i parkingom za motore. Svakog dana ce kuvati pasulj ,riblju corbu,paprikas -rasporedjeno po danima. Pocinje sa radom za 10-tak dana. Ziva svirka,bez metalaca, samo RNR I BLUZ. Ako bude tako bice divno. Zimi nam nedostaju takve razonode. 

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

Pozdrav , Doda, u vezi motora ti shaljem na PP da ne idemo u of vishe. Ovaj deo foruma ti je samo za predstavljanje i dobrodoshlice a u ostalim podforumima mozzemo da pishemo o motorima, putovanjima itd... ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja