Lonely Rider 99 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Marka: Kawasaki Godina proizvodnje: 1994 Tip: Chopper / Cruiser Fiksna cena: NE Zamena: DA Kubikaža (cm3): 498 Snaga (kW / KS): 37 / 50 Kilometraža: 42000 Boja: Crna Registrovan do: 08.2012. Poreklo vozila: Domaće tablice Oprema - Električno paljenje Opis Motocikl sa dosta dodatne opreme, produžene komande, nosači bisaga, costumiziran u odličnom stanju. Registruje se godinu dana na ime kupca. 1800 eur, dogovor. Hitno. Inače motorcikl sam dobio u zameni za moj uz doplatu Tel: 063/18-41-666 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Cena ide dole 1600eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda a jos ima i kais koliko vidim. A ja kad sam trazio da kupim neki takav jedno par meseci ni jedan normalan i za normalne pare nisam mogao da nadjem Kupio zato Suzanu zadovoljan jako. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan A bre, što je teško prodati bilo šta u Srbiji...vidi se da je kriza...a pošto mene zaista mrzi da se smaram i prodajem nešto mesecima.... 1250 EUR ko pre devojci Kawi - njegova je. Inače motocikl u poređenju sa ostalim u oglasima, koje sam gledao, vredi najmanje 2200... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadijasid 16 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za peugeot speedfight 100 i doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, dzabe. Kakva copercina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da je coper dobio vlasnika. Dzakse cestitam ako je to istina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam 100% siguran ali mislim da je coper dobio vlasnika. Dzakse cestitam ako je to istina Istina...prodato još rano jutros i to u prave ruke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ljudi motocikl je prodat...nemojte više zvati...hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...