Night Riderr 91 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR650R Dakar 92god 48ks Licno sam ga uvezao i vlasnik sam imam sve pratece papire,registrovan je pre par dana,prosle godine su mu namontirani novi lancanici i lanac i nove plocice,u martu namontirana nova korpa i nove lamele zajedno sa novim potisnim plocama,pre 400km zamenjeno ulje zajedno sa filterom sipan kao i uvek MOTUL! Od opreme ima Sebring izduv sa odlicnim zvukom,acerbis stitnike za ruke i zastitu na volanu,Givi kofer i napred manje zmigavce.Motor prodajem sa dobrim enduro Metzeler gumama.GARANTUJEM da je motor u prvoj boji sa originalnim nalepnicam i u extra stanju! Prodajem ga samo zbog tezine koja mi ne odgovara na losijim terenima tako da je moguca zamena uz moju ili vasu doplatu za laksi Hard enduro iskljucivo cetvorotaktni i ne slabiji od 45ks. kao sto su Yamaha TT ili TTR,moze i nesto noviji XT,Honda XR,Husqvarna TE 610 i slicni. Cena 1750eur Vise informacija na 064/144-00-55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan svaka tt i xt je slabija od 45ks... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro 2ks tamo vamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...