Jump to content

Moto Zajednica

Mitrovica Durmitor more

Recommended Posts

Guest Stronser

Preteran putopis...zbog ovakvih avantura sam se do kraja i opredelio za enduro motor. nema mesta gde taj ne moze da prodje  ;D

Samo sto moras i farbaca da kupis za taj ,SVOJ" Enduro ! sretno

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Guest Beli

Ne znam stvarno sta vas toliko odusevljavaju lazi ovog kvazimotoriste,niste valjda mislili da je on stvarno prosao tu gde pise da jeste,e pa razocaracu vas,gospodo draga u pitanju je PhotoShop,taj samozvani Farbach naime jeste stigao do Budve,ali je tamo vidjen kako stoji u zbunju pored Trokadera i zadovoljava svoju pokvarenu mastu i prljave strasti!

P.S. Inace iako je deo svog pokvarenog zivota proveo na najlepsem ostrvu na svetu,priznao je da je mnogo pogresio sto ranije nije isao u Budvu!

P.S.2 Molim administratore da svaki pokusaj njegove replike bude banovan !!!

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: Aquila 650 custom

Ne znam stvarno sta vas toliko odusevljavaju lazi ovog kvazimotoriste,niste valjda mislili da je on stvarno prosao tu gde pise da jeste,e pa razocaracu vas,gospodo draga u pitanju je PhotoShop,taj samozvani Farbach naime jeste stigao do Budve,ali je tamo vidjen kako stoji u zbunju pored Trokadera i zadovoljava svoju pokvarenu mastu i prljave strasti!

P.S. Inace iako je deo svog pokvarenog zivota proveo na najlepsem ostrvu na svetu,priznao je da je mnogo pogresio sto ranije nije isao u Budvu!

P.S.2 Molim administratore da svaki pokusaj njegove replike bude banovan !!!

:o  ???  ::)  :-[  :-\  :'(  - šta od ovog?

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Moram reci da nisam bas shvatio o cem se sad ovde radi...al nov sam na forumu i nikog jos odavde ne poznajem pa ajd sad...verovatno zato...

Guest farbach

Moram reci da nisam bas shvatio o cem se sad ovde radi...al nov sam na forumu i nikog jos odavde ne poznajem pa ajd sad...verovatno zato...

moram da dam objasnjenje i izvinjavam se za Off. Moj drug Beli je na nekom susretu, pijan kao i obicno, otisao da pisa. U mraku nije video da je na ivici  strmine, tako da je pao kao daska. Prokomentarisao sam da je imao srece jer je pao na meko, misleci pri tom da je dobro sto padina nije betonirana, a njega je povredilo sto mu je meko to u ruci. A nisam na to mislio. Sada se sveti i offira mi topic. Toliko o tome.

Guest Beli

moram da dam objasnjenje i izvinjavam se za Off. Moj drug Beli je na nekom susretu, pijan kao i obicno, otisao da pisa. U mraku nije video da je na ivici  strmine, tako da je pao kao daska. Prokomentarisao sam da je imao srece jer je pao na meko, misleci pri tom da je dobro sto padina nije betonirana, a njega je povredilo sto mu je meko to u ruci. A nisam na to mislio. Sada se sveti i offira mi topic. Toliko o tome.

Ma neeeee,ja sad stigoh kuci,gledao Srbiju protiv Belgije,kao i obicno sudije nas pokrale,time se Farbach nasladjuje nocu kad svi spavaju,njemu kad Evropljani  nas nesto naguze raste dlaka na dupetu,opet kazem ,sta misliti o coveku kojem je sladje budvansko more od kritskog,a dao je ime kompaniji "Minoa"!!!

Kakav licemer!!!!

Guest Beli

....

Kakav licemer!!!!

Beli, stavljaj smajlije kad se šališ.

Ma Marko i ja smo komsije,malo se salimo cisto da bude interesantnije i nama i drugima,nije valjda da neko misli ozbiljno?

Uz smajlije bi bilo bezveze!!! :)

• Zainteresovan, 442 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X

Svaka cast Marrrrrrrrrrrko...Super,extra,de lux avantura i super extra de lux slike na super extra de lux motoru. 8)

• U prolazu, 9 postova

epa kolega alal ti qrac :P sto se tice fotografija ispisao si se to je dovoljno a putopis za sve pare docarao  ;D

jos da farbas kao sto pises bilo bi to to lepo ti kazu ljudi batali farbanje olovka i papir ::)

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Izvinjavam se sto vadim temu na povrsinu ali evo citam 5. put i djavo mi neda mira....

Prvo da cestitam na hrabrosti i avanturistickom duhu jer svi se drzimo nekih puteva i magistrala a ti onako sam pravo pa u ".

dzunglu".

Lako je voziti po naseljenim mjestima gdje uvjek ima alternativni prevoz,slep,benzinska na svakom kilometru,restoran,telefon,prijem signala....

Sta ovde kad se pokvari masina ili ne daj boze covjek se povrjedi ili.......bolje da ne pisem dalje!

Svaka cast!

Poceo sam da razmisljam o enduraci ....zaozbiljno...

Ajd pa napisi nesto ovako uskoro.....

A pojedini misle da je hrabrost na motoru samo u brzini...e pa nije!

• Svrati ponekad, 451 postova

Je..te,

sta reći a ne ponoviti se.

Ovako nešto sam samo maštao, a ono ljudi već voze. Baš sam razmišljao kako bi to bilo lepo preko brda do mora,

kad putopis... SVAKA ČAST MAJSTORE...

PS

Malo mi se nisu svideli oni komentari, ali sam posle shvatio da je to ipak samo šala...

Pozz...

• Zainteresovan, 442 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X

samo sam blizu i mc Srem ima par clanova iz Martikulje.

nisi napisao odakle si :)

farbach je iz Jalije u S.Mitrovici...nesto kao Bronx u NY,samo malo manje..... i nema crnaca uglavnom su portorikanci...a ima i belih portorikanaca

Guest farbach

jedina razlika je sto ovi u NY imaju struju, a Jalija ne, pa moram da farbam preko agregata, i sto delove perem na bunaru. Obecali su vodu za sledecu godinu, ako nasi pobede na izborima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja