nesic1 266 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Presao oko 17.300 km, LeoVince, Bagster sediste, ralica(koju cu slikati dodatno, skinuo sam je radi zamene ulja), trenutno neregistrovan, nije usinut, ne vuce u stranu, radi kao sat, sa motora je padano 2008 god, od tad stoji u garazi, imao predjenih oko 16.500 km, kada je sredjen zamenjeno je ulje i samo se probalo da li motor radi, od tad je ugasen i stojao u garazi do ovog leta kada prelazi kod mene, na 17.000 km sam zamenjeno ulje + filter (motul 10w40 5100), motor se ne vodi na mene i prodaje se dok ga ne prenesem na svoje ime. Motor je isti kao 600N jedina je razlika je u boji, ovo je Z4 Limited Edition model koji se prodavao samo 2004te god. Od mana ima ulubljen auspuh, varene nozice koje bi trebale da se presmirglaju malo, na satovima rade oba displeja, skazaljke rade sa vremena na vreme, razbijeno stop svetlo. Cena 2.700 evra 069 162 11 98 zamene me ne interesuju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...