Charuga 769 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih ovu kacigu iz Francuske..posle cujem ima kod nas Kineskih kopija jevtino........ima li ko iskustva sa Nitro kacigama...???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu takvu kacigu - identicnu, boja i sve. Udobna je, prilicno tiha, periva unutrasnjost, dobra ventilacija, stiti vrat itd. ali gornji poklopac ventilacije je osmisljen/napravljen nikad losije! Sutradan po kupovini pukao je i sad se stalno hladim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je to kaciga, bez brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Avgust 20, 2007 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan nitro je extra kaciga... ja imam N510V 00 Black i savrseno mi lezi na glavi... da ne spominjem i to da mi je spasila istu prilikom udesa... ali je ne menjam jer je pretrpila samo manje ostecenje u predeli speloocnice i tog dela vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...