Alien 603 Napisano Avgust 3, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je kineska "kroserica" Zongshen 125cc (kao na slici), 2007. Mislim da gume nisu original (uzeo sam polovan motor). Naranvo, nigde ne mogu da nadjem knjizicu za ovaj motor gde bi pisalo na koliko atmosfera da pumpam koju gumu. Mozda je bitno napomenuti da se 90% vremena vozim sa suvozacicom, pa verujem da bi bilo dobro da pritisak u gumama bude makar malo veci od normalnog). Ima li neko neki savet? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 3, 2011 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom pumpam zadnju 2 bara prednju 1.8 bara i sa jednim i sa dvoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pametnije da procitas sta pise na samoj gumi koji je max pritisak pa mozes malo ispod toga da napumpas, verujem da je neki prosek 2-2,2 bara... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 6, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan nazlost, svoje neiskustvo sam platio... kazu da se svaka skola placa, pa dobro. prednja guma mi je bila previse mekana, zbog toga se pokidao ventil na unutrasnjoj, i morao sam je menjam. puce guma sinoc oko 1:30 AM. guranje motora u pola noci.. skidanje tocka bez stendera, alata, jurenje vulkanizera, ponovno motniranje.. sve je to oduzelo skoro ceo dan cimanja. covek mi je posle lepo objasnio zasto prednja ne sme da se vozi izduvana.. zakljucak: - prednja 2.0 - zadnja 2.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ili obe na 2.0... ja na svaki motor tako vec zadnjih 15 god.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...