aco.paun 60 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zovem se Aleksandar, živim u selu Teočin kod Gornjeg Milanovca i vozim Hondu cbr 900rr '99 godište, i početnik sam u vožnji motora. Vozio sam nešto malo prošle godine, ali je to zanemarljivo. Malo je čudno da 130ks i početnik idu zajedno ali šta ću, tako mi je ispala kombinacija za motor, dao sam kola za motor, a neki početnički motor u vrednosti auta nisam baš mogao da nađem. Ali eto, sad sam ušao u krug bajkera i nameravam da idem na moto skupove, organizovane izlete i tako to, uglavnom svugde gde je dobro druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...