Jump to content

Moto Zajednica

kinez 150ccm 350 evra

Recommended Posts

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa

Prodajem kineza marke Futong (ili kako se sada zove kinroad 150 ccm) godište 2004, registrovan do maja 2012, vozim ga svaki dan, stanje za te pare nije loše, lepo izgleda, treba ga pogledati. Cena 350 evra.post-13029-0-96578800-1312243427_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Može i zamena za neki slupani, neispravni, veće kubikaže (400 pa naviše) mogu i stariji modeli.

Napokon sam kupio drugi motor, tako da ovaj ide ponovo na prodaju. Cena je sada 200 evra u stanju navedenom gore. Mislim da je ispod svake cene i da za taj novac vredi. Moj kontakt telefon je pored gore navedenog i 064/829-8613

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: KTM Lc4 640sm

Druze zainteresovan sam za motor.. Samo mi nije jasno kako ga wozis swaki dan kad nema lanac.???

Dobro zapazanje :takoje: Mozda je stavio drugi lanac :zdravo:

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ima dosta oglasa gde ljudi prodaju motore, a stave slike od pre nekoliko godina ( nekad ima datum na slikama ). Pa tako, mozda je covek slikao motor kad je menjao lanac, pa mu sad te slike bile najbolje za oglas !

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

Mnogi od vas izigravaju neke detektive i komentarisu oglase u negativnom smislu. Ako si zainteresovan za motor iz oglasa onda komentarisi, ovako gledaj svoja posla i pusti ljude da trguju.

• Podržavam 4

• U prolazu, 53 postova

Mnogi od vas izigravaju neke detektive i komentarisu oglase u negativnom smislu. Ako si zainteresovan za motor iz oglasa onda komentarisi, ovako gledaj svoja posla i pusti ljude da trguju.

Ovo nije oglas nego forum. A i niko ne bi glumio "detektiva" da ja prodavac malo detaljniji. I ne vidim nista lose u tome sto nam nije jasno zasto na motoru nema lanca :neznam:

• Podržavam 3

Prvo odakle vam ideja da nema lanac. Drugo, motor je u potpuno voynom stanju. Trece prodat je odmah po obnavljanju oglasa i covek je vise nego zadovoljan. Tako da tema moze da se zakljuca. Hvala na komentarima.

• U prolazu, 53 postova

Prvo odakle vam ideja da nema lanac. Drugo, motor je u potpuno voynom stanju. Trece prodat je odmah po obnavljanju oglasa i covek je vise nego zadovoljan. Tako da tema moze da se zakljuca. Hvala na komentarima.

za Redbula-vidis da ima lanac.

Motor na slici nema lanac, eto odakle nam ideja! Boba Vet - pogledaj sliku malo bolje :zvizduk:

• Svrati ponekad, 223 postova
  • Motocikl: Yamaha Majesty 250

Redbul- to ti i govorim, briga me da li ima lanac ili ne, ne interesuje me taj motor i necu komentarisati nista u vezi njega. Ni tebe ni nekog drugog to ne bi trebalo da brine, ako nemate nameru da kupite taj motor. Neka o tom lancu brine potencijalni kupac.

Kao kada bih ja sada tebi prebacivao zasto vozis crven motor a ne plav, briga me. Nista licno, opustite se, a ne posle silnih negativnih komentara napisete-srecno sa prodajom???

• Podržavam 1

• U prolazu, 53 postova

Redbul- to ti i govorim, briga me da li ima lanac ili ne, ne interesuje me taj motor i necu komentarisati nista u vezi njega. Ni tebe ni nekog drugog to ne bi trebalo da brine, ako nemate nameru da kupite taj motor. Neka o tom lancu brine potencijalni kupac.

Kao kada bih ja sada tebi prebacivao zasto vozis crven motor a ne plav, briga me. Nista licno, opustite se, a ne posle silnih negativnih komentara napisete-srecno sa prodajom???

Ocigledno je tebi neko ispljuvao oglas pa ti sada smeta svaki komentar u kom ne pise: Odlican motor! Srecno sa prodajom! Svaka preporuka i slicno....Moj komentar za lanac je bio dobronameran.

• Svrati ponekad, 104 postova

Sto se tice lanca,nzm zasto tolika zbrka oko lanca.. Wideo da nema lanac,i samo sam zeleo da pitam prodawca sta se desawa i na koji nacin ga wozi... A posto je wec motor prodat nema razloga da se sad mi tu ubedjuemo sta i kako.. :) A i owo je forum,ako neces komentare postawi oglas lepo i to je to ,niko nista nece napisati :D

• Podržavam 2

• U prolazu, 53 postova

Sto se tice lanca,nzm zasto tolika zbrka oko lanca.. Wideo da nema lanac,i samo sam zeleo da pitam prodawca sta se desawa i na koji nacin ga wozi... A posto je wec motor prodat nema razloga da se sad mi tu ubedjuemo sta i kako.. :) A i owo je forum,ako neces komentare postawi oglas lepo i to je to ,niko nista nece napisati :D

Bravo, tako je :takoje::aha:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja