Creative biker 1454 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Gde je bio ovaj putopis do sada? Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 11, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Hm i meni je promakao ranije, iskoci danas kad ono . Odlican, zaista odlican, pravo uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan strava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Januar 11, 2013 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Stižemo do Soluna. I dalje slušamo putokaze i pratimo put za Makedoniju. Gledam ja u navigaciju i vidim da smo na totalno drugom kraju grada... tačnije, u grad nismo trebali da uđemo. Stop! Nešto nije u redu, a na putokazu još uvek stoji Makedonija. Jedino što nismo primetili na vreme je da pored reči Makedonija stoji simbol za aerodrom... shit! Mi se uputili prema aerodromu makedonia... a ne prema državi Makedoniji... Ništa, navigacijo izvini, vadi nas iz gradske gužve, i to što pre!!! I tako posle lutanja po Solunu, konačno stižemo na E75, ponovo na pravom putu Apsolutno sam se isto zajebao kad sam se vracao sa Tasosa...najglupaviji znak ikada. Usao sam u grad i onda nazad po nekim vukojebinama..sva sreca nadjoh kao i vi pravi put Super putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 14, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis,vi ste se baš lepo provozali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci , prelepa tura. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1227 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...