The_Dog 0 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam video da nas serbian world team ima taj sistem hteo sam da vas pitam za cenu,ugradnju(gde se to vrsi) i placanje???? ko ima iskustva sa tim neka mi javi ja bih to ugradio u auto jes su 3-4 puta pokusali da mi obiju (a imam audi S6) pa ako uspeju slucajno da znam gde je???? ponavljam auto ima svoje sigurnosne sisteme ali............. nikada se nezna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 1, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan imam audi S6 Mašala za auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan imam audi S6 Mašala za auto Mašala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ko ima iskustva sa tim neka mi javi ja bih to ugradio u auto Javi mi se na pm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam pitanje na odgovor!!! ADMINI moze kljuc!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...