elektromica 10 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Led lampa sa podesivim zoom i Strobom SOS signalom Opis : Podesiva zum, Širok zrak svetlosti , smanjen zrak svetlosti na pola i Strob efect Crnom aluminijumskom kućištu , sa teksturom za čvrsto držanje Pojedinačne visokog intenziteta 5- V LED je super svetle LED svetla od normalnog Pritisnite dugme za uključivanje / isključivanje Idealan za istraživanje , spasavanje , kampovanje i ostale hitne situacije Koristi 3 k AAA baterije (nisu uključene) Dimenzije: 10.5cm (L ) * 3cm ( dia ) ( približno) Boja: crna Dioda 5W Radni vek 100.000 sati Slanje iskljucivo preko Post Express Moje ostale Aukcije http://www.limundo.com/Clan/miroslav.petrovic/SpisakAukcija Ako ima neka pitanje tu sam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ja ovakvu istu za lov kao dodatno osvetljenje nije lose a i baterice traju prilicno dugo. Ja sam je uzeo na sajmu lova-ribolova u Nisu sa baterijama za 500din.Isplati se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan koja marka ? koliko para ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi je proizvode a ima neku hled makinu od 0.3w lepo sljaka i lepo jede baterije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Avgust 2, 2011 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan na najlonu jedno 200-250 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan na najlonu jedno 200-250 din Nisam hteo da upropastim prodaju kolegi sa foruma ali kod kineza su tako 250-300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan na kom buljaku? kod mene u Vrscu kod kineza nema ovakvih lampa. Dajte koji je to grad da skoknem i uzmen par komada da neplacam e-bay bezveze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elektromica 10 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Marka je POLICE , U sebi ima led sijalicu od 5 W i koja zamenjuje obisnu sjalicu od 35 W http://www.limundo.com/kupovina/Telefoni/Ostalo/LED-LAMPA-SA-PODESIVIM-ZOOM/3235779 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kopiju led lampe od 5w cija je jacina 0.3w. Zakaci na lab ispravljac pa pogledaj koliko struje vuce... p.s. hled od 5w znas koliki hladnjak ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...