piaggio80 30 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, da se predstavim, ja sam Pera iz Beograda-Karaburma, 1988g. Vozim popularni Piaggio Free, made in postar U mom vlasnistvu je od 2008. za sada dobro saradjujemo i nemamo nameru da se rastajemo Inace po zanimanju sam inzenjer elektrotehnike i racunarstva, po prirodi covek koji voli tehniku, takodje motore, nove tehnologije, ustvari sve sto vole mladi Evo par slicica Ziveli dobri ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Avgust 3, 2011 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ferariju fali zadnji tocak verovatno je na farbanju ili nemoze da stane u garazu:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija i dobrodosao,nadam se da se secas voznjice do Avale pre neku godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha tocak je bio na farbanju secam se dobro, bilo je super samo bi trebali da ponovimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...