Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem desnu bocnu plastiku za Keeway Superlight 150

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Kupujem desnu bocnu plastiku krem boje sa niklovanim bubregom za Keeway Superlight 150 (moze i crna...prefarbacu je...) i okrugli nikolovani ukrasni bocni poklopac karburatora (koji dodje takodje sa desne strane...

065/223-29-37

keewaysuperlight150plast.jpg

Promenio član Big Lebowski

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MC Coyote, 273 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000 F

Druze i meni su otisle te plastike a to malo okruglo govance mi je otpalo negde uz put 1hmm.gif Pitao u mass company koliko kosta,kada mi je reko da treba da dam 2500 za to umalo se nisam prevrnuo,uglavnom opravio sam ga sam od lima,hebavanje je ali je mnogo bolja varijanta.Ili da odes kod plasticara da ti to lepo izvari,pozzz

• U prolazu, 3 postova

Druze i meni su otisle te plastike a to malo okruglo govance mi je otpalo negde uz put 1hmm.gif Pitao u mass company koliko kosta,kada mi je reko da treba da dam 2500 za to umalo se nisam prevrnuo,uglavnom opravio sam ga sam od lima,hebavanje je ali je mnogo bolja varijanta.Ili da odes kod plasticara da ti to lepo izvari,pozzz

Ma izvario bih ja to sam ali nemam je uopste...motor sam kupio bez tih plastika...jbg...a zvao sam i ja mass company...istu cenu su mi rekli oko 2500 din. a jos gore je sto ih nemaju u magacinu, nego moram da cekam 10. avgust da ljudi iz centralnog magacina u Madjarskoj dodju sa odmora...pa da onda naruce...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja