Big Lebowski 0 Napisano Jul 29, 2011 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem desnu bocnu plastiku krem boje sa niklovanim bubregom za Keeway Superlight 150 (moze i crna...prefarbacu je...) i okrugli nikolovani ukrasni bocni poklopac karburatora (koji dodje takodje sa desne strane... 065/223-29-37 Promenio Jul 29, 2011 član Big Lebowski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jul 29, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Druze i meni su otisle te plastike a to malo okruglo govance mi je otpalo negde uz put Pitao u mass company koliko kosta,kada mi je reko da treba da dam 2500 za to umalo se nisam prevrnuo,uglavnom opravio sam ga sam od lima,hebavanje je ali je mnogo bolja varijanta.Ili da odes kod plasticara da ti to lepo izvari,pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Big Lebowski 0 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Druze i meni su otisle te plastike a to malo okruglo govance mi je otpalo negde uz put Pitao u mass company koliko kosta,kada mi je reko da treba da dam 2500 za to umalo se nisam prevrnuo,uglavnom opravio sam ga sam od lima,hebavanje je ali je mnogo bolja varijanta.Ili da odes kod plasticara da ti to lepo izvari,pozzz Ma izvario bih ja to sam ali nemam je uopste...motor sam kupio bez tih plastika...jbg...a zvao sam i ja mass company...istu cenu su mi rekli oko 2500 din. a jos gore je sto ih nemaju u magacinu, nego moram da cekam 10. avgust da ljudi iz centralnog magacina u Madjarskoj dodju sa odmora...pa da onda naruce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...