milosvuk 0 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam postovao jednu temu, skinuo sam blokadu sa cdi, rave radi uredno kao i ventil na cilindru, ali opet ima problem sa trokiranjem i snagom. Na 6-7k pocne da trokira pa ako ubodem da preskoci to onda se zakuca na 8-9k i dalje nece nikako. Stavio sam i novu svecicu, i zamenio razdelnik na sajli gasa, ponekad i na leru zakuca na 8k i nece preko iako je pun gas. Da li je neko imao slican problem? Sumnjam da je dovod goriva ili prljavstinu u karburatoru ili neka dizna, ali pomoglo bi ako je neko vec imao slicnog iskustva da se ne petljam sa karburatorom ako mozda nije to. Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ako si povecao snagu motora,moras da povecas i diznu na karburatoru ali i da se igras sa paljenjem.koje ti je godiste rs?mogu da te uputim na momka koji se prosle sezone trkao u nasem sampionatu sa rs 125cc,moci ce sigurno da ti pomogne,u obrenovcu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosvuk 0 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Replica '98. 30ks, nisam povecavao snagu, samo sklonio elektronsku blokadu na cdi, rekli su mi da to zeza pa nece preko 7-8k obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan pa sta je to nego povecavanje snage .ako ti opet blokira obrtaje,cini mi se da je blokada jos uvek prisutna a sve ostalo radi korektno.odakle si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosvuk 0 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja vise mislim da je nesto do gasa ili dovoda goriva, jer desi se da preskoci ponekad 9k i da izadje do 11-12k. Ili recimo kad ubacim u 5 ili 6 brzinu onda nece da dodje ni do 7k vec kako dodajem gas obrtaji padaju, kao da ne prima gorivo. Sto se blokade tice, pre skidanja nije hteo da preskoci 7k, ponekad 8k, sad ide do 9k. Zivim na Kosovu, Leposavic, i najveci mi je problem sto nema majstora za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan a sta je kod mene problem kod svih koji imaju apriliju rs 125 od 18 konja kod njih ide 170 km/h a moja nece brze od 130 tu joj je kraj nema sanse da prebaci al je i kod neme neka blokada ili sta vec sta da radim pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 11, 2014 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Сад си нашао да му одговориш после више од годину дана... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...