hellena 60 Napisano Avgust 16, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, ali ne zaboravite da je Misha isto tako prosla sve bez jedne primedbe i sa osmehom. I ona se nije polomila za razliku od mene Bravo Misho carice! Jos je bila vesela i kad joj je kurbla pukla! I nisam ja bas toliko sitna, cak sam jednom uspela da podignem motor sama. Ne verujem da cu to ponoviti osim ako me ne trese adrenalin Hvala svima koji su mi pomogli kad je zatrebalo i hvala Aci na super avanturi i organizaciji! Izvinjavam se decku u koga sam se zamalo zakucala Transalp prasic zemljoljubic je danas opran...kolko-tolko Ostalo je da ispravim rollbar, a plastike, neka, doci ce na red. Na kolenu je otok splasnuo i polako se sve to susi, a na butini mi stoji hematom i izbija polako masnica. Sve u svemu, mnogo bolje nego prvi dan Brzo ce to proci. Za sledeci off, definitivno druge gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 16, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ne zaboravite da je Misha isto tako prosla sve bez jedne primedbe i sa osmehom. Naravno, tako je to kad se vozi XT krst na Vitanovcu Gledam ovde Pashine slike i pitam se jesmo li mi prosli istim putem Voznjom u brzoj grupi sam stvarno odusevljen, juriti za kepom i acom sa ostalim ludacima i drzati neverovatan tempo je neprocenjivo ali mi sad zao sto prakticno nista video nisam osim stop svetla :lol: Izgleda da cu Goliju voziti u sporijoj grupi posto ce biti puno vidikovaca i red je da se to isprati, slika i dozivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Voznjom u brzoj grupi sam stvarno odusevljen, juriti za kepom i acom sa ostalim ludacima i drzati neverovatan tempo je neprocenjivo ali mi sad zao sto prakticno nista video nisam osim stop svetla :lol: Neki su se u novembru vec nauzivali lepota Kucaja,a ovaj put se malo vise zaigrali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 16, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u startu rekao da ce oni koji budu bili u brzoj grupi ionako videti samo oblak prasine Sledece godine Kepo preuzima vodjstvo brze grupe a ja cu sporije, da ljudi koji nisu bili na kucaju imaju prilike da vide nesto Ali zato cemo imati prilike da napravimo jedan brzinac od 10tak km sa sve merenjem vremena, pa kome je do jurnjave, moze da se pokaze. Prvoplasiranog ocekuje i prigodna nagrada Ovo sad je stvarno bila vise jurnjava nego voznja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u startu rekao da ce oni koji budu bili u brzoj grupi ionako videti samo oblak prasine Sledece godine Kepo preuzima vodjstvo brze grupe a ja cu sporije, da ljudi koji nisu bili na kucaju imaju prilike da vide nesto Ali zato cemo imati prilike da napravimo jedan brzinac sa sve merenjem vremena, pa kome je do jurnjave, moze da se pokaze. Prvoplasiranog ocekuje i prigodna nagrada jeeeeste, reko kepo da moze. svi se naostrili ko žileti, a kriv samo onaj koji je bio iza tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sad je stvarno bila vise jurnjava nego voznja domacine, ti si diktirao tempo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 16, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mor'o sam kad si me stalno jurio, cim usporim ti si mi u repu, a ja ne volim da mi se neko mota iza ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 16, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo je vozio skroz opushteno jer je imao suvozacha :D Nije Kepo divljao ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 16, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla, nece on to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mor'o sam kad si me stalno jurio, cim usporim ti si mi u repu, a ja ne volim da mi se neko mota iza ledja jaaa, jaaaa, morao si.... bas mi te bilo zao šut ba, ne budali !! zamisli da si poveo brzu grupu, a ljudi se smarali iza tebe?! ovako je bilo sve na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo je vozio skroz opushteno jer je imao suvozacha :D Nije Kepo divljao ! :D Bili smo medju prvima radi nase sigurnosti! Zamisli da smo nas dvoje na motoru uleteli u jedan od onih bezbroj kratera od vode, ne videvsi ih od prasine. Pa brate Mina, leteli bi ko glineni golubovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 16, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo je vozio skroz opushteno jer je imao suvozacha :D Nije Kepo divljao ! :D Bili smo medju prvima radi nase sigurnosti! Zamisli da smo nas dvoje na motoru uleteli u jedan od onih bezbroj kratera od vode, ne videvsi ih od prasine. Pa brate Mina, leteli bi ko glineni golubovi. Nishta se ja nebunim Meni je bilo sjajno :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nishta se ja nebunim Meni je bilo sjajno :moto3: Onda je stvarno krajnje vreme da ti preuzmes korman u svoje ruke. Ove godine je i onako prisutnost vise devojaka nego inace, razbilo onu nasu pederbal monotoniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 16, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas, da je srece da ih je jos vise, moramo nekako da animiramo dame da udu u enduro vode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 16, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nishta se ja nebunim Meni je bilo sjajno :moto3: Onda je stvarno krajnje vreme da ti preuzmes korman u svoje ruke. Ove godine je i onako prisutnost vise devojaka nego inace, razbilo onu nasu pederbal monotoniju. Samo da i ja nabavim neshto ko ono Mishino jare...nauzivah se u voznji istog u povratku do asfalta i bolnice... Lagan motoric i samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas, da je srece da ih je jos vise, moramo nekako da animiramo dame da udu u enduro vode To obavezno staviti na dnevni red! Ja sam mislio Bojani da dam jednog konja, al ne postoji toliko spora grupa za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da i ja nabavim neshto ko ono Mishino jare...nauzivah se u voznji istog u povratku do asfalta i bolnice... Lagan motoric i samo gas Bas lepo,odma si se ugledala na divljake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 16, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da i ja nabavim neshto ko ono Mishino jare...nauzivah se u voznji istog u povratku do asfalta i bolnice... Lagan motoric i samo gas Bas lepo,odma si se ugledala na divljake Morala sam malo da probam Totalno bre bolji trip nego se s Transalpom lomiti... Jedina mana mu je ona kurbla...dushu bre ispustih i ne upalih motor znachi neshto takvo al da je paljenje na dugme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 16, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da i ja nabavim neshto ko ono Mishino jare...nauzivah se u voznji istog u povratku do asfalta i bolnice... Lagan motoric i samo gas Bas lepo,odma si se ugledala na divljake Morala sam malo da probam Totalno bre bolji trip nego se s Transalpom lomiti... Jedina mana mu je ona kurbla...dushu bre ispustih i ne upalih motor znachi neshto takvo al da je paljenje na dugme Dugme je za picke! (mislim na karakternu osobinu)! Da bi promovisali voznju zena u offroadu, treba da stampamo majce "Prave snase vole endurase" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 16, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je shto tvog DR-a koji ima dekopresor mogu da upalim, a ovaj Mishin sa automatskim dekompresorom nema shanse... Jbg...vezbacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 16, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je shto tvog DR-a koji ima dekopresor mogu da upalim, a ovaj Mishin sa automatskim dekompresorom nema shanse... Jbg...vezbacu Jbt oces li vise nauciti! Ko jos voljno vozi Yamahu?? To samo ko mora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 16, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da se izvinim devojkama kojima svaka čast, ali mislim da je apsolutni hit endurijade Student sa svojom Vespom! Ja i dalje ne verujem kuda on tera onaj moped, čak je i stigao do podnožija Rtnja što nije ni malo lako. A da ne pominjem još i asistencije svima drugima kad je bilo potrebno nešto popraviti ili namestiti :care: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da, bas mu je bilo jebeno sa vespicom medj nogama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan poluautomatskim, poluautomatskim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...