Jump to content

Moto Zajednica

Kucajske planine - Endurijada

53 članova je glasalo

1. 1. Da li dolazis na Kucajsku endurijadu ?

Recommended Posts

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Hvala ljudi, ali ne zaboravite da je Misha isto tako prosla sve bez jedne primedbe i sa osmehom. I ona se nije polomila za razliku od mene :) Bravo Misho carice! Jos je bila vesela i kad joj je kurbla pukla!

I nisam ja bas toliko sitna, cak sam jednom uspela da podignem motor sama. Ne verujem da cu to ponoviti osim ako me ne trese adrenalin :D:moto3:

Hvala svima koji su mi pomogli kad je zatrebalo i hvala Aci na super avanturi i organizaciji!

Izvinjavam se decku u koga sam se zamalo zakucala :D

Transalp prasic zemljoljubic je danas opran...kolko-tolko :D Ostalo je da ispravim rollbar, a plastike, neka, doci ce na red.

Na kolenu je otok splasnuo i polako se sve to susi, a na butini mi stoji hematom i izbija polako masnica. Sve u svemu, mnogo bolje nego prvi dan :) Brzo ce to proci. :takoje:

Za sledeci off, definitivno druge gume...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

ne zaboravite da je Misha isto tako prosla sve bez jedne primedbe i sa osmehom.

Naravno, tako je to kad se vozi XT :moto3:

krst na Vitanovcu

C87612B8-10CA-A94F-9043-68CC6A5E66DA_thumb.jpg

Gledam ovde Pashine slike i pitam se jesmo li mi prosli istim putem :D

Voznjom u brzoj grupi sam stvarno odusevljen, juriti za kepom i acom sa ostalim ludacima i drzati neverovatan tempo je neprocenjivo ali mi sad zao sto prakticno nista video nisam osim stop svetla :lol: :lol:

Izgleda da cu Goliju voziti u sporijoj grupi posto ce biti puno vidikovaca i red je da se to isprati, slika i dozivi :aha:

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Voznjom u brzoj grupi sam stvarno odusevljen, juriti za kepom i acom sa ostalim ludacima i drzati neverovatan tempo je neprocenjivo ali mi sad zao sto prakticno nista video nisam osim stop svetla :lol: :lol:

Neki su se u novembru vec nauzivali lepota Kucaja,a ovaj put se malo vise zaigrali. :D

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja sam u startu rekao da ce oni koji budu bili u brzoj grupi ionako videti samo oblak prasine :) Sledece godine Kepo preuzima vodjstvo brze grupe a ja cu sporije, da ljudi koji nisu bili na kucaju imaju prilike da vide nesto ;) Ali zato cemo imati prilike da napravimo jedan brzinac od 10tak km sa sve merenjem vremena, pa kome je do jurnjave, moze da se pokaze. Prvoplasiranog ocekuje i prigodna nagrada :takoje:

Ovo sad je stvarno bila vise jurnjava nego voznja :D

• Podržavam 1

Ja sam u startu rekao da ce oni koji budu bili u brzoj grupi ionako videti samo oblak prasine :) Sledece godine Kepo preuzima vodjstvo brze grupe a ja cu sporije, da ljudi koji nisu bili na kucaju imaju prilike da vide nesto ;) Ali zato cemo imati prilike da napravimo jedan brzinac sa sve merenjem vremena, pa kome je do jurnjave, moze da se pokaze. Prvoplasiranog ocekuje i prigodna nagrada :takoje:

jeeeeste, reko kepo da moze.

svi se naostrili ko žileti, a kriv samo onaj koji je bio iza tebe. :D

Mor'o sam kad si me stalno jurio, cim usporim ti si mi u repu, a ja ne volim da mi se neko mota iza ledja :D

jaaa, jaaaa, morao si.... bas mi te bilo zao :lol:

šut ba, ne budali !! zamisli da si poveo brzu grupu, a ljudi se smarali iza tebe?! :D

ovako je bilo sve na mestu. ;)

Kepo je vozio skroz opushteno jer je imao suvozacha :D :D Nije Kepo divljao ! :D :D :D

Bili smo medju prvima radi nase sigurnosti! Zamisli da smo nas dvoje na motoru uleteli u jedan od onih bezbroj kratera od vode, ne videvsi ih od prasine. Pa brate Mina, leteli bi ko glineni golubovi. :lol:

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Kepo je vozio skroz opushteno jer je imao suvozacha :D :D Nije Kepo divljao ! :D :D :D

Bili smo medju prvima radi nase sigurnosti! Zamisli da smo nas dvoje na motoru uleteli u jedan od onih bezbroj kratera od vode, ne videvsi ih od prasine. Pa brate Mina, leteli bi ko glineni golubovi. :lol:

Nishta se ja nebunim :D Meni je bilo sjajno :D:moto3: :moto3:

Onda je stvarno krajnje vreme da ti preuzmes korman u svoje ruke.

Ove godine je i onako prisutnost vise devojaka nego inace, razbilo onu nasu pederbal monotoniju. ;)

Onda je stvarno krajnje vreme da ti preuzmes korman u svoje ruke.

Ove godine je i onako prisutnost vise devojaka nego inace, razbilo onu nasu pederbal monotoniju. ;)

Samo da i ja nabavim neshto ko ono Mishino jare...nauzivah se u voznji istog u povratku do asfalta i bolnice...

Lagan motoric i samo gas :D

Vala bas, da je srece da ih je jos vise, moramo nekako da animiramo dame da udu u enduro vode :)

To obavezno staviti na dnevni red!

Ja sam mislio Bojani da dam jednog konja, al ne postoji toliko spora grupa za nju. :D

Samo da i ja nabavim neshto ko ono Mishino jare...nauzivah se u voznji istog u povratku do asfalta i bolnice...

Bas lepo,odma si se ugledala na divljake :D

Morala sam malo da probam :D Totalno bre bolji trip nego se s Transalpom lomiti...

Jedina mana mu je ona kurbla...dushu bre ispustih i ne upalih motor :D znachi neshto takvo al da je paljenje na dugme :D

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Morala sam malo da probam :D Totalno bre bolji trip nego se s Transalpom lomiti...

Jedina mana mu je ona kurbla...dushu bre ispustih i ne upalih motor :D znachi neshto takvo al da je paljenje na dugme :D

Dugme je za picke! (mislim na karakternu osobinu)!

Da bi promovisali voznju zena u offroadu, treba da stampamo majce "Prave snase vole endurase" :moto3:

• Podržavam 1

Najgore je shto tvog DR-a koji ima dekopresor mogu da upalim, a ovaj Mishin sa automatskim dekompresorom nema shanse...

Jbg...vezbacu :D

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Najgore je shto tvog DR-a koji ima dekopresor mogu da upalim, a ovaj Mishin sa automatskim dekompresorom nema shanse...

Jbg...vezbacu :D

Jbt oces li vise nauciti! Ko jos voljno vozi Yamahu?? To samo ko mora...

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Ja ću da se izvinim devojkama kojima svaka čast, ali mislim da je apsolutni hit endurijade Student sa svojom Vespom!

Ja i dalje ne verujem kuda on tera onaj moped, čak je i stigao do podnožija Rtnja što nije ni malo lako. A da ne pominjem još i asistencije svima drugima kad je bilo potrebno nešto popraviti ili namestiti

:care::care::care:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja