DuleSlash 12 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan od delova ostalo: prednja viljuska (+klesta + crevo ) = 50e zadni blatobran = ... rezeruar 251 = ... zadnji deo fara = ... nesto malo instalacije (migavci neki kablovi i tako) = ... prednji i zadnji tocak = 35e gume za llanac (obe) = 6e za cene neznam kome sta treba pa ce se dogovorimo. ;) jel oba tocka 35? cekaj , samo felne il i felne i gume? jel to moze na moj da pasuje moram kod doktora a ne mogu peske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 23, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan oba, au pogresih 25e ali stanje i nije nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zanimaju me cene onog zupcanika kurble i satovi za 250-icu,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 23, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan zanimaju me cene onog zupcanika kurble i satovi za 250-icu,hvala satovi novi 55e i 45 e... ;D ;D a zupcanici kurble idu u paru novi mislim da su 1200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 23, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan greska zupcanici kurble 18e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko kakav polovan auspuh za etz 251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim i ja.zasad mrka kapa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac akumulatora ili ,,bubreg,, desni,za MZ 251,potreban,...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko kakav polovan auspuh za etz 251 imam ja rezonu za 251, okacicu sliku ako si zainteresovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E ako se dere,nisam za.Još uvek dobro čujem,a i komšije dobro čuju.Ne bi da pazarim fikus po sred srede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan od delova ostalo: prednja viljuska (+klesta + crevo ) = 50e zadni blatobran = ... rezeruar 251 = 25e zadnji deo fara = ... nesto malo instalacije (migavci neki kablovi i tako) = ... prednji i zadnji tocak = 25e gume za llanac (obe) = 6e sediste = ... centralni nogari = 10e za cene neznam kome sta treba pa ce se dogovorimo. ;) evo i poneka slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 24, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo jos slika... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan tockovi sa alu felnom i diskom prednji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Cveta biznis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 24, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo i ja.... MZ 251 ETZ,godiste ili je 88 ili 90o nisam siguran,ima papire,odjavljen je,agregat je u delovima ostalo je kompletno.Meni ne treba,ako neko zeli da sklapa eto prilike,cena...dogovor....zamene me ne zanimaju. Motor koji se prodaje na slici je metalik plave boje,sivi je prodat pre par dana...sklopljen i u voznom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 25, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim i ja.zasad mrka kapa Šta tražiš, pa kupio si nov auspuh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja.Ne radi kako treba ič.Kad smo išli u Strmosten nisam mogao da pređem 70-75 km/h ni po ravnom.Posle bušenja auspuha ide do 110 km/h. Možda može još malo,ali nisam previše zainteresovan (sve dok ne čitam o Šumijevom motoru). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Avgust 25, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja.Ne radi kako treba ič.Kad smo išli u Strmosten nisam mogao da pređem 70-75 km/h ni po ravnom.Posle bušenja auspuha ide do 110 km/h. Možda može još malo,ali nisam previše zainteresovan (sve dok ne čitam o Šumijevom motoru). Ma SUMI je mlad decko ne uzimaj sve zdravo za gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokerCBR 0 Napisano Avgust 31, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kostolac Motocikl: HONDA CBR900RR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima...kupujem MZ TS 250,neispravan u delovima bilo kako...ili lamelu,prednji far,stitnik lanca i kompletan obrtomer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem viljusku prve i trece brzine, pokretnu kopcu prve i trece brzine i zupcanik trece, za ETZ-a 251. POzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 4, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ajde opet da vas obavestim: cena za moj MZ je [move]500 EURA[/move] opet mi je iskrslo neko motorce koje bi zadovoljilo moje potrebe, pa je prodaja opet aktuelna i HITNA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce da niko nema nista od ovoga sto meni treba?! POzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Septembar 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ceo menjac od 251 samo kolko sam video viljiska no. 010 sjebana srooz sad neznam kakqav je zupcanik taj... pitaj capa potrazi na netu moto servis capo prilike mislim da on ima tih delova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Septembar 6, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, potrazicu taj servis.. A ti ako ti nije tesko pogledaj valjaju li ti ova kopca i zupcanik na tvom mjenjacu, pa mi javi, A dako se ja nekako snadjem za viljusku. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Septembar 6, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moj nevalja neko je nesto pravio na njemu... evo i slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...