vlajko 2670 Napisano Maj 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Moj 251 ide na dobos..Generalna uradjena..ovih dana stavljam agregat i vrsim reanimaciju istog.. Uglavnom je sve sredjeno, sem registracije.. Postavicu detaljan oglas kada ga budem upalio..Cena 500 e bez cenkanja..Nije mi hica za pare jednostavno mi ne treba.. Moze zamena za AT, TA i TV ;D Ako i ne ode ici ce na vikendicu, za Dunavske budzake ce biti izvrstan.. I unuci ce moci da ga voze Ne dam dve registracije, ustvari imam i kadetta viska pored mazge.. Znaci ukupno 4 registracije, 4 puta odrzavanje puteva, 4 puta u isto vreme im piip.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koji kadet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Opel brate..Nije hica opusteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Flojd misli koji model kadeta,suza ili onaj stariji ciji je veliki ljubitelj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 11, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne offujem mz-a.. Suza.. Rekoh opusteno, mljackacemo uz gulash Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam samo 3 ascone,a suze ne volim nikako,steta to zvati kadetom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 16, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan opet da probam http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55068.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ranije ovaj oglas na Male oglase, ali mi se niko nije javio, pa ajde d aprobam ovde. Nadam se da ce ga moderator ostaviti , ili neka se izbrise onaj stari. Elem, prodajem karburator , od MZ televizora 175 kubika. NIje bas u nekom sjajnom stanju, sto se vidi na lsikama, a poklopac valjda nije originalan, ne znam od cega je. Cena je 20 evra, moze i mala korekcija, bolje da ga neko kupi nego meni da stoji bez veze. Evi i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Makar cetkica i malo benzina spolja ne bi skodili tom karburatoru Inace jel ima neko slavinu za gorivo il samo onaj deo na koji ide crevo,i lonce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam jaaaaaaaaaaaaaaaaa dobijes samo daj adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a jel trebaju nekom sijalice razno razne od 6v,mislim da imam par komada,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju,kakvih imas Slavina valjda resena,sad ce mi sumi poslati sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ujutro javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,salji,bice jedna dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e samo nes oko adrese nisam skontao posalji mi tacnu adresu oces post expresom?? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan evo za Floyda.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi kupio MZ TS 250, stanje mi nije bitno, voleo bi da je kompletan, i najvaznije da mogu da ga prevedem na sebe, zna li neko za nesto tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi kupio MZ TS 250, stanje mi nije bitno, voleo bi da je kompletan, i najvaznije da mogu da ga prevedem na sebe, zna li neko za nesto tako? Nije obaveza ali je poželjno da upotpuniš profil ličnim podacima: odakle si a na mestu gde je predviđeno da navedeš motor staviš recimo ''traži se MZ TS''. Pored toga što ljudi vole da znaju sa kim razgovaraju i odakle je, vole i da znaju ko je, šta vozi, čemu stremi... Kažem nije obaveza, to je moja topla preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi kupio MZ TS 250, stanje mi nije bitno, voleo bi da je kompletan, i najvaznije da mogu da ga prevedem na sebe, zna li neko za nesto tako? ima ovde kod mene jedan. vlasnika neznam za sad. mozda bi ga prodao mislim da ima papire, ovako izgleda.. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bar ga je covek zastitio najlonom i pritisnuo onim drvama da ga vetar ne podigne. Nije neka zastita, al covek verovatno ne moze da mu priusti bolji smestaj, pa treba i ovo ceniti . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan da neko nema cajger brzinometar , treba mi za kineza 140kmh mi je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima nov da se nadje, mislim da je oko 50 - tak evra, ali pitanje je da li bi pasovao na kineza ( da li je isti prikljucak sajle, da li se poklapa prenosni odnos ) . trebalo bi prvo to da proveris . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan narode cuo sam da u krcedinu ima dobar mz 251 ako nekog interes. raspitacu se posto je to komsija od mog kolega sa posla cuo sam i neku cifru od 350 e al nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da ga vidimo... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...