Floyd**** 15 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Gile,drugar skuplja pare za mz-a sutra cu da vidim sa njim kako napreduje pa se cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Septembar 9, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan steta da ti tako stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2709 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Gile Gedora, Bole Bobina, i Paja Pajser - kakva je to samo ekipa bila! Srećno sa prodajom druže iz General Motorsa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Đa levo,đa desno nažalost izlaza nema,prema tome za MZ kupujem prednji bandaš 18",to je širi bandaš,pošto imam disk kočnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1753 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @ kingbg Sad na Limundu naleteh na ovo, verovatno ce biti kasno kada vidis, ali mozes da pokusas i licno da kontaktiras prodavca posto nema ponuda... http://www.limundo.com/aukcija-prednji-tocak-MZ-610900#aSlika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1753 Napisano Septembar 19, 2009 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Gile Gedora, Bole Bobina, i Paja Pajser - kakva je to samo ekipa bila! Srećno sa prodajom druže iz General Motorsa! Hvala ti druze na lepim zeljama, nadam se da ce otici, cena je skroz korektna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gile,ali aukcija je prošla. Više sreće idući put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 20, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan posto je Cili prodao gpz, meni ne ostaje nista drugo nego da zadrzim MZ-a...za sada ga necu prodavati osim ako slucajno naleti neka ponuda sto mi odgovara.... ko zna zasto je to dobro :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 26, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih slovo " Z " koje se lepi na rezervoar od motora. Treba mi crne boje . Svud gde se snabdevam imaju samo bela . Takodje ako neko zna da li postoji neki nacin da mu se promeni boja ( bruniranje il nesto slicno ) nek kaze. Neki ljudi su slova farbali bojom, al nije to to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ofarbaj ga sprejom i ispeci. Ni ja ne vidim drugo rešenje. Crno slovo sam video samo jednom na Buvljaku a i ono je bilo ofarbano i to grozno. Lepim ih kada je rezervoar na motoru dvokomponentnim lepkom ali samo henkel na kome piše da mu je snaga 180kg/cm2, provereno je najjači. Pritisak pravim tako što, dok je motor na štenderu naslonim dasku na slovo pa tako ceo motor oslonim uz tu motku koja je na drugom kraju podbočćena uz zid. Sve sam drugo probao i ne daje takve rezultate: tegovima na rezervoaru kada je skinut, kaiševima, ma ko zna šta ne... I ovako kako radim nije idealno: motor mrzne, gorivo curi po tim slovima pa se stalno odlepljuju. Ova mi najduže traju, 2 godine, do sada sam ih menjao na oko 4-5 meseci. Na lepljenje ovih slova mislim da niko ne bi davao garanciju, teško se lepe a boja se lepkom lako ošteti. Ako lepka ima manje da se ne vidi onda u vožnji samo čujem kako zvoni zamnom, kao da su mi ključevi ispali. Slova su mnogo lepa ali kad jedno otpadne onda motor stvarno izgleda grozno jer je ovo preostalo duplo uočljivije a nema nikakav smisao. Nezgodno je što na 251 ne ide nalepnica kada je već rezervoar profilisan za slova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Septembar 26, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li neko viška centralni štender za MZ? Ne mogu više da poturam panjiće ;D Dajem retrovizor karbonac od nekog japanca za uzvrat-nije mi baš pogodan za MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Svi delovi pronadjeni. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li neko viška centralni štender za MZ? Ne mogu više da poturam panjiće ;D Dajem retrovizor karbonac od nekog japanca za uzvrat-nije mi baš pogodan za MZ. ....potreban je centralni štender za ETZ 251!!Pošto nije isti kao na 250 dajem sebi slobodu da ispravim miloshendu..!!Valjda mi neće zameriti!! Nema zamerke! ;D Naprotiv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima. Kupujem sledece delove za MZ-a u pitanju je model ETZ 125 1990 god. Bitno je da su delovi u sto je moguce boljem stanju. - Prednju zicanu felnu 18" kacenje diska sa 6 srafova. - Prednji blatobran - Komplet prednji amortizer, da nije udaran i ispravljan. - Komplet obrtomer i brzinomer sve sa nosacem. 065/ 82-82-582 Bane. ili bane-the-king@hotmail.com Ovaj se MZ lepo zakucao negde...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Svi delovi pronadjeni. pozz Pozdrav svim forumasima. Kupujem sledece delove za MZ-a u pitanju je model ETZ 125 1990 god. Bitno je da su delovi u sto je moguce boljem stanju. - Prednju zicanu felnu 18" kacenje diska sa 6 srafova. - Prednji blatobran - Komplet prednji amortizer, da nije udaran i ispravljan. - Komplet obrtomer i brzinomer sve sa nosacem. 065/ 82-82-582 Bane. ili bane-the-king@hotmail.com Ovaj se MZ lepo zakucao negde...! Nije pristojno menjati sadržaj starih postova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2709 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh i ovde na neke MZ-e: http://auto.oglasi.rs/Mali-oglasi?ad_grad=&ad_tiptransakcije=&catid=10&catid1=10&catid2=0&cena_do=&cena_od=&kub_do=&kub_od=&page=search&text_search=mz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mahoney 1 Napisano Octobar 2, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da da na poklon tocak od starog mz-a 175 televizora,16-ica,prednji...da mu stoji na tavanu i skuplja prasinu?Moj je prso,od aluminijuma je...imam jawin 18-ica ali mi ne odgovara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cokula 0 Napisano Octobar 3, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Здраво свима. Ево и ја да се огласим ;D Одлучио сам да се закотрљам на два точка, тако да сам сада у процесу набавке мотора MZ ETZ 250/251. Пратим овај форум од скоро. Драго ми је што мотор који бих купио има толико поборника овде код нас Нажалост, немам А категорију... Када узмем мотор планирам полагање. Али, отом-потом. За почетак, та се дешава овде на тржишту МЗ-а? На пример http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=45153&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-251-ETZ-LUX Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan "MOTOR JE SRDJEN IMA PAPIRE NOVE GUME, NEMA RADILICU I LEVI ZADNJI I DESNI POKLOPAC NA MOTORU NOV KLIP. MOTOR MI JE NEPOTREBAN ZATO GA PRODAJEM! HITNO!" sredjen a nema radilicu? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1753 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 894 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nije los, samo ima jedna sitnica - NEMA RADILICU!!! ;D ;D ;D Ne bih da se namecem ali pogledaj i ovaj oglas na moto berzi... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=43660&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-ETZ-250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 3, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan evo predlog i od mene... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=42503&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-ETZ-251 a mozes i ovaj ;D ;D http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=43660&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-ETZ-250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cokula 0 Napisano Octobar 4, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хм, видео сам то, него, није ми баш јефтино да идем по целој Србији да бих гледао моторе (нажалост ) Сада одвајам од уста да бих скупио довољно новца за машину. Иначе сам у Београду. Додато: Успут, на којим сајтовима могу да се нађу понуде за моторе, ја пратим ову горе поменуту Мото Берзу и Хало Огласе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 4, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Motor ces naci, samo polako , za pocetak skupljaj novac. Sto se tice onog sto si nasao , bas me zanima sta mu znaci ono :[ "MOTOR JE SRDJEN IMA PAPIRE NOVE GUME, NEMA RADILICU I LEVI ZADNJI I DESNI POKLOPAC NA MOTORU NOV KLIP. MOTOR MI JE NEPOTREBAN ZATO GA PRODAJEM! HITNO!" Ajd sto nema radilicu, to jos mogu da razumem, al ono " LEVI ZADNJI DESNI POKLOPAC NA MOTORU " - e to vala ne razumem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Octobar 5, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo razumeo da ne bi kupio taj MZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @ Cokula Bolje da malo sacekas da skupis pare pa odes i pogledas par motora,nego da kupis pravi krs (kao sto je ovaj koji si stavio) pa da te posle kosta kao djavo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...