Čika Dule 152 Napisano Maj 30, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55092.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan za koga to treba?? ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 30, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Za moje magare lično i personalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luci 0 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Odzaci Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi kupio MZ TS 250, stanje mi nije bitno, voleo bi da je kompletan, i najvaznije da mogu da ga prevedem na sebe, zna li neko za nesto tako? ima ovde kod mene jedan. vlasnika neznam za sad. mozda bi ga prodao mislim da ima papire, ovako izgleda.. :) e tako nesto, to bi mi odgovaralo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mogao bi da se raspitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ram sa papirima od ,etz,ts isl kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od etz 250 ram nije lupan. ima papire... skinuta viljuska prenja znaci samo ram... 100e. papiri na ime.... uredni vodi se na meni... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan to je onaj,znam...ok,primio k znanju,inace o cenama ovde ne zelim da pricam,samo pp ili uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan pitam se dali neko ima da proda papire od es 175/2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 31, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ok.... moze neka mala korekcija cene... ;D ;D a da nije vise moj samo se vodi na meni.. kupio ga je jedan covek iz kg. za 100e.(taman tad sam registrovao mz-a) :D i stoji mu, uzeo je tockove i sad radi nekog endura od ts-a a ram od etz stoji. : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ok.... moze neka mala korekcija cene... ;D ;D a da nije vise moj samo se vodi na meni.. kupio ga je jedan covek iz kg. za 100e.(taman tad sam registrovao mz-a) :D i stoji mu, uzeo je tockove i sad radi nekog endura od ts-a a ram od etz stoji. : Ko li je taj covek : ;D Siguirno voli "tri tocka" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 1, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ko li je taj covek : ;D Siguirno voli "tri tocka" ;D ;D Da... ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo,i ja radim enduro/cross/supermoto opciju,imam ja sve delove koji su mi potrebni da to uklepam,pa i ram,al jos jedan nije na odmet. Inace vise mi leze chopper ili neke custom opcije jer to volim pa ....videcemo,postavicu slike kad dodje vreme za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...,postavicu slike kad dodje vreme za to. Obavezno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo, daj umanji malo tu fotku u potpisu. Srednji prst mi je stalno pred ocima, malo mi je ne prijatno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 1, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55878.msg843730#msg843730 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko za neki jeftin televizor ali veliki,da je limarija bar kompletna i da ima papire Dobicu ovih dana na poklon jednu kompletnu masinu 175 ,a bojim se da mi ne bude dosadno kad zavrsim ovaj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj ponavljati radove.Daj nesto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 2, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa veliki televizor Ne znam,to razmisljam posto dobijam celu masinu,ako iskrsne nesto jeftino a kompletna limarija... Sa tim ne zurim nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko za neki jeftin televizor ali veliki,da je limarija bar kompletna i da ima papire Dobicu ovih dana na poklon jednu kompletnu masinu 175 ,a bojim se da mi ne bude dosadno kad zavrsim ovaj motor Je l ti treba jos jedan karburator, imas sliku na prethodnim stancicama, Moze i niza cena, samo da mi ne stoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne,hvala. Daleko je to jos,to sam cisto stavio oglas,ako nesto iskrsne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Jun 3, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ima neko prekidace od mz-a ili iz-ea : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 4, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Uf svi nesto prodaju ili kupuju? Evo i ja bi da kupim , ako ima neko BMB al po neku nizu cenu od postojece? Jedno deset litara, ulje imam. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem BMB po ceni od 95 al samo za Mihca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moram da vidim koliko je gorivo u Bijeljini pa da se provozam malo,auto mi je i onako na plin,na gorivo ni ne moze,nema karburator A rezervoar ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...