deki 168 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti bane dao neke delove za etz 150,njemu sam ostavio skoro celu jednu masinu,samo mu nisam dao jedan deo bloka,zaboravio da ponesem tad,ne znam da li je desni ili levi,to mi stoji u podrumu,pa ako je to zavrsilo kod tebe i treba ti... Ljudi da nema neko tocak zadnji za apena,ili obruc samo 18-icu. Moze i neki drugi odgovarajuci obruc,planiram jedan duzi put apenom ako bude para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da nazalost za mog mz... ali to moze polaaako nije jos htno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja karburator jedan dobar od jawe 350,to je kao za 175,cini mi se da je 2-3 mm veci od es-ovog,mogao bi se bez problema staviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan menjao mi je klipnjacu, reko mi je da su mi tegovi ocajni... sredio je sutra stize masina, pacu snimim kako radi, preporucio mi je da sipam 5%mesavinu....Sve u svemu zanima me koliko ima da se nadje radilica za mz etz 250 u dobrom stanju,.... ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 17, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan obrisano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 17, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nova je 100e,sa sve klipnjacom komplet madjarska ili indijska...a ima i neke srednjeg kvaliteta uglavnom stizu iz dojcelanda 130 e,i neke od 200... od 175tice nepasu tegovi,,,,cak ni klipnjaca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nova je 100e,sa sve klipnjacom komplet madjarska ili indijska...a ima i neke srednjeg kvaliteta uglavnom stizu iz dojcelanda 130 e,i neke od 200... od 175tice nepasu tegovi,,,,cak ni klipnjaca.. ovo mi je pomoglo puno,,,, nova je 100e,sa sve klipnjacom komplet madjarska ili indijska...a ima i neke srednjeg kvaliteta uglavnom stizu iz dojcelanda 130 e,i neke od 200... od 175tice nepasu tegovi,,,,cak ni klipnjaca.. ima kod mene ovde blizu jedan bi mi uzeo 150e za polovnu radilicu, hvala u svakom slucaju, to cu najverovatnije na jesen da menjam pa me cisto intresovalo kako se krecu cene... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi ljubitelji istocnonemacke tehnike posto nisam uspeo da nadjem zainteresovanog za celu makinu a leto dolazi,registracija takodje i sve sto to prati moram ga prodati u delove pa kome sta treba... Napominjem da je klip u makini nov zajedno sa karikama,cilindar/glava je sa ts 250 u ekstra stanju,radilica kao nova,menjac funkcionise savrseno,nov akumulator,nove gume,tockovi nisu krivi itd PRODAO... Uzeo ga covek koji je 70-ih vozio trke pa hoce da ga prilagodi toj nameni,za trke oldtajmera,drago mi je sto ce opet da zivi i sto nije zavrsio u delovima. Zao mi je sto ja nisam imao vremena da ga dovedem u stanje kakvo zasluzuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva komada MZ TS 250 u jednom selu kod Svilajnca-jedan sa papirima drugi u delovima ako nekog interesuje da svratim i da poslikam, ako nema interesenata da se ne zezam po selima badava!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sumi bio je na moto berzi jedan ETZ 250 za cini mi se 200 eura kompletan bez papira,daje taj to bez papira i jeftinije,samo da mu je radilica OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=51633&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-ETZ Evo ga,hm motor neispravan,pozovi pa pitaj sat mu fali,u svako slucaju se isplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj za 200 e prodaje moj drugar. Da ima papire uzo bi ga ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eto resenja za Sumija ako mu je dobra radilica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 19, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Mart 19, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ga pre i nista nije mi se javljao pa sam odustao od toga.... masina mi je sredjena... samo me brine kolko ce mi potrajati radilica tj tegovi posto kod mene nesto bezveze radjeno pre negoo sto je dosao kod mene u vlasnistvo.... Kod mene je donja pesnica klipnjace 43,009mm po podacima sa neta nasao sam da samo odgovara kipnjaci od mz 301. ... a dabi to pasovalo na ovu moju radilicu sredjena ja bolcna...(obradjena na dve mere u tegovima je manja a na bolcni gde stoji klipnjaca je veca mera) zato mi se culo onoliko lupanje iz masine... drugiu radilicu cu da kupim na jesen, mozda i pre cisto sigurnosti... @kataran daj mi broj na pp. zanima me nesto mozda kupim mz-a popola sa jednim drugarom... za delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trail 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, odlucio sam da prodam svog MZ Etz 251 pa ako je neko zainteresovan... Motor je u odlicnom stanju, sto se moze videti iz prilozenih slika. Hteo bih da ga prodam sto pre pa da pazarim novi motor, zato sam smanjio cenu. Inace, mislim da vredi mnogo vise. Motor je kod mene 3 godine, u toku sezone ga vozim svaki dan (barem do posla i nazad) bez ikakvih problema. Evo nekih informacija: Godiste: 1990 g. Kilometraza: 15700 km registrovan: do maja 2010 g. cena: 550 e lokacija: Beograd moj broj telefona: 062/330 528 (Igor) Pozdrav svim ljubiteljima MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lep mz srecno sa prodajom poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ja se mog ljubimca ne bih odrekao za cenu jedne bolje kacige ili jakne ali stvarnost je takva. Motorić je stvarno lep,srećno sa prodajom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Mz pozeljno 150 cm bez papira ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva komada MZ TS 250 u jednom selu kod Svilajnca-jedan sa papirima drugi u delovima ako nekog interesuje da svratim i da poslikam, ako nema interesenata da se ne zezam po selima badava!? Bio juce da pogledam ovo: -U pitanju je TS 150 ne zna se koje godiste(mada bi ja rekao da je stariji od 1979-te) -Cilindar skinut i ko zna gde je -Sediste pojele kokoske -Rezervoar nema cep tako da ga "pune" kokoske -Polomljena rucka kocnice -Polupana stakla na obrtaljki i cajgeru -Guma nema, ostale samo froncle -Polomljen deo na zadnjem blatobranu gde se srafi zadnji amortizer -Nema instalaciju (odnosno stoji originalna,ali od kablova nema nista-istruleli) -Jos jedna masina od TS 150-navodno ispravna -Papira nema...! -Sve to cica daje za 200 evra... Ne zelim da iznosim svoje misljenje, ali za ovo "groblje" nisam imao volju ni da vadim fotoaparat iz ranca kako bih ga slikao... Ako nekog (ipak) zanima mogu ga odvesti, selo nije daleko od Svilajnca!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...