Jump to content

Moto Zajednica

MZ Kupujem - prodajem

Recommended Posts

• Drug član, 1306 postova
  • Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom)

Proveri aluminijumski dihtuing na glavi (kapi) cilindra. Vidim na slikama da je malo masnije rebro cilindra ispod glave. Mozda samo treba dotegnuti brezone. Inace lepo motorce.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ne verujem da je do dihtunga. ETZ ima izbusenu rupicu od svecice do prednjeg dela glave za slucaj da ako se vozi po kisi ima kuda da istekne voda koja bi se eventualno skupila oko svecice. Pre ce biti da je otisao onaj prsten na svecici koji dihtuje, pa da flisuje po malo. Takodje je moguce da je nekom ranije otisao navoj u glavi za svecicu, pa da je pravljen reducir . Treba sve lepo oprati, procackati taj kanalic za vodu, pa se malo provozati i onda utvrditi odakle tacno masti.

I nabavi neku ozbiljnu kacigu, mani se ovih kineskih gluposti .

• Drug član, 4879 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251

Ne bih ove priče produžavao u Kupujem - prodajem, neka ova tema radi svoje.

Izvinjavam se Mandi, nismo mu do sada pomogli a ako se uzme u obzir sve što se sa njim ovde dešavalo grize me savest jer sam se ogrešio o čoveka.

Manda, još jednom izvini. :(

King, Nikola ti je super, uživaće u vožnji. :)

A taman je statasao za čačkanje i sitne popravke.  ;D

Otvori svoju temu u MZ Svet-u jer ti je potrebna. Motor je došao, zima ide a to je inače period radova pa je lakše da negde dobiješ odgovor odmah nego da listaš hiljade strana. :)

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Hvala na savetima.Što se tiče kacige,biće je do proleća,sad ide prvo polagabje za "A".Onda idemo redom kako treba.Vujo,onu moju brljotinu izbriši.Bio sam pun emocija da se pohvalim,a nisam znao kako pa sam počeo,pa video da ne treba tako,pa opet na pogrešnom mestu se pohvalio.MAlo sbrda sdola ali moj trošni tike-taker nije znao drugačije.

Pozdrav svima,odoh da nešto čačkam oko motora.Ako ništa drugo,onda da ga operem bar.

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

sutra sam u Novom Sadu na najlonu... ::)

pa ako je neko zainteresovan  ::)

Ja cu ici na najlon, pa valjda ce mo se videti ( prosli put te ne videh kad si reko da ces doci ) .

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

ako sve bude kako treba oko pola 9 sam tu... a koliko cu se zadrzati ne znam... ako nisam kod motora nazovi me pa cu doci da se upoznamo...  ;)

Nash danas prodavao MZ-a na najlon pijaci, videsmo se nakratko, ne znam dal je nesto uradio. Motor mu izgleda bolje u prirodi nego na slikama.

post-3891-12879045987122_thumb.jpg

post-3891-12879045988215_thumb.jpg

post-3891-12879045989278_thumb.jpg

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Ovako uslikano stvarno OK izgleda, ali Nash kupi original onaj sportski upravljac, nije bas skup 20 eu, pa da lici.

Izgleda bolje na ovim slikama nego na svim predhodnim. Neznam ni sam, možda bi motor trebao da slika fotograf, mnogo to znači.

Bez obzira na prodaju, stvarno je lep motor. Nerazumem ovaj narod, toliko R-ova po ulicama, ovaj odličan a za održavanje je ipak MZ, pa gde ćeš bolje.  ???

Ovako uslikano stvarno OK izgleda, ali Nash kupi original onaj sportski upravljac, nije bas skup 20 eu, pa da lici.

necu vise nista da ulazem u motor! ulozio sam previse i sad ne mogu da dobijem pola od ulozenog... ko kupi, dobije to sto vidi i cuje, ako mu se ne svidja nesto neka se snadje sam...ako mi kojim slucajem uleti neka ogromna suma para, necu ga ni prodavati pa cu onda da ga sredim skroz (alu felne, centralni amortizer, disk nazad, itd...) i zadrzim za sebe!

Vujo dzabe bilo kakva slika, kad se vidi uzivo je prava stvar...  ;)

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Kao sto rece Vujo (  :) ) ,nmuci se ti posteno...

Nema nista gore nego kad se zagledas u drugi motor a pare ti stoje zarobljene u starom koji nikako da se proda.

Na ovim slikama ti MZ super izgleda,a ako ne ode za 650 evra onda si stvarno u VELIKOM minusu ( i do sad si verujem)..

• Zainteresovan, 760 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Naravno,ali sam mislila ako krene dalje da spusta cenu ali od ovog nema dalje,tj manje...sve ispod je strasno i sramotno...

Mozda bi mogao da mu naleti kupac za ovu opremu od Honde, proda to za neke dobre novce, a MZ-a vrati na standard pa mozda i bolje prodje !!!

• Zainteresovan, 800 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250

Naravno,ali sam mislila ako krene dalje da spusta cenu ali od ovog nema dalje,tj manje...sve ispod je strasno i sramotno...

@@ Makica

S obzirom koliko je ulozio u motor,on je stvarno u minusu i to poodavno.Bas ga nece.

@@ Nesh,zelim ti svu srecu da ga konacno prodas

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Mozda bi mogao da mu naleti kupac za ovu opremu od Honde, proda to za neke dobre novce, a MZ-a vrati na standard pa mozda i bolje prodje !!!

Dobra ideja...

vratio sam cenu na 700eura... ako se ne proda po ovoj ceni necu ga ni prodati... veci motor ce doci kad tad...

sa minusom sam se odavno pomirio... kupio sam MZ za 400eura a ulozio u njega sumu za koliko ga sad prodajem (700eura), pa vidite koliki je minus...  >:( 

ali sta da se radi, zivot je kurva...

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Vujo, Pobrisi Sve komentare!! Ipak je ovo tema o ponudi i potraznji , a ne diskusija o predmetnom MZ-u !!!

Vujo, Pobrisi Sve komentare!! Ipak je ovo tema o ponudi i potraznji , a ne diskusija o predmetnom MZ-u !!!

Poslušao MZ-a, pobrisao sve komentare.

Ko ne učestvuje u kupovini, prodaji, razmeni, poklonima i sl. ne treba postovima da opterećuje temu.

Ovde se ne razmenjuju mišljenja već materijalna dobra, filozofije na drugom mestu.

Šta je bilo, bilo je, idemo dalje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja