SHOKLA 1747 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Tako jedan prodavao BMW-a... BMW-a! BMW-a rodjaci!!! Da li je i ovo BMW vikanje, sobzirom da je napisano velikim slovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 6, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan U Nedelju poslepodne, najverovatnije postajem ponosni vlasnik jednog ETZ-a 250 iz 1989.god. (verovatnoca je oko 90-95%). Za pocetak, bice potrebna presvlaka sedista, glavni kocioni, retrovizori, gume fuzastera i kurble, slavina goriva i jos par sitnica. Nudi li ovde neko nesto od toga? da , uglavnom : sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan U Nedelju poslepodne, najverovatnije postajem ponosni vlasnik jednog ETZ-a 250 iz 1989.god. (verovatnoca je oko 90-95%). Za pocetak, bice potrebna presvlaka sedista, glavni kocioni, retrovizori, gume fuzastera i kurble, slavina goriva i jos par sitnica. Nudi li ovde neko nesto od toga? da , uglavnom : sve Ako motorce zabrunda u Nedelju, pazarim ga, pa se cujemo nakon toga. Inace, godinama stoji parkiran u supi, pa bi trebalo ocistiti karb, ocistiti platine, regler, nasuti gorivo, kurblati, kurblati... I kresnuti masinu koja ima nesto preko 2200km... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 6, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako godinama stoji, pre sipanja goriva prvo proveri unutrasnjost rezervoara, mozda i da ga isperes i ocistis sito na slavini. Manja je muka nego kad ga napunis gorivom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je iznutra kao nov, proverio sinoć lampom. Unutra ostalo samo ulje iz mešavine iz koje je ispario benzin. Slavinica polomljena, tj onaj patrljak, što se hvata prstima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je iznutra kao nov, proverio sinoć lampom. Unutra ostalo samo ulje iz mešavine iz koje je ispario benzin. Slavinica polomljena, tj onaj patrljak, što se hvata prstima. Pa čestitamo onda? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Octobar 7, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Rezervoar je iznutra kao nov, proverio sinoć lampom. Unutra ostalo samo ulje iz mešavine iz koje je ispario benzin. Slavinica polomljena, tj onaj patrljak, što se hvata prstima. Pa čestitamo onda? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Not yet. Nedelja je dan "D", pa ce tada pasti i konacna odluka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan U Nedelju poslepodne, najverovatnije postajem ponosni vlasnik jednog ETZ-a 250 iz 1989.god. (verovatnoca je oko 90-95%). Za pocetak, bice potrebna presvlaka sedista, glavni kocioni, retrovizori, gume fuzastera i kurble, slavina goriva i jos par sitnica. Nudi li ovde neko nesto od toga? Imam glavni kocioni kupio za mog ETZ-a ali nikad ga nisam namontirao,nije originalni ali je nov i moze se staviti na MZ-a ja ga platio 30e pa ga za toliko i prodajem.Slikacu veceras da vidis kakav je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 8, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kocionog cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1026 Napisano Octobar 9, 2016 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od kog motora je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Octobar 9, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam,uglavnom veci je nego na skuterima i deluje dosta ozbiljnije.Moguce da je od nekog kineskog copera ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Octobar 9, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo imam ponudu da uzmem mz 660 baghira 2003 interesuje me masina,pouzdanost..cija je masina.. mane sta treba da pogledam i obratim paznju volio bih da uzmem motor da imam za obilazak planina ako moze mala pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 9, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ekstra, ja bih ga isto rado posedovao ali nikako da naleti nesto u okolini za normalne pare. Trenutno ina crveni u ponudi ali ja bih crni. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 9, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo imam ponudu da uzmem mz 660 baghira 2003 interesuje me masina,pouzdanost..cija je masina.. mane sta treba da pogledam i obratim paznju volio bih da uzmem motor da imam za obilazak planina ako moze mala pomoc Yamaha xt 660. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Octobar 12, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio...malo se provozao po ovom losem vremenu fino ide i fino radi..25000 presao..par mana bilo sve uradeno i sredeno ovih dana ide motiranje napred 21 felga sa cross gumom i naravno nazad pa da okusam malo srecu po off road terenu al blagom off road-u ovih dana ide i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 12, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan , i ja sam jos jednog Mastifa bas danas kupio , za delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Octobar 26, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno sediste za MZ 250 TS , sa rupom za alat/ prvu pomoc . Moze sa tim vratancima i bravom a moze i bez toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanče 6 Napisano Novembar 8, 2016 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kocionog cilindra. Koliko je veci, pase li na MZ-a i koja je cena ako je na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 8, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kocionog cilindra. Koliko je veci, pase li na MZ-a i koja je cena ako je na prodaju? Nije puno veci,ali je za veci precnik kormana ali to se lako resava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mala pomoc da li neko zna gdje mogu kupiti zracni filter za ovaj MZ 660 baghira ili zna tacno od kojeg drugog modela odgovara svasta sam nasao po forumima al nikako da nadem pavi filter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Javi se clanu Jigoro Canu, on vozi isti model motora, pa ti verovatno moze pomoci . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Novembar 10, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mala pomoc da li neko zna gdje mogu kupiti zracni filter za ovaj MZ 660 baghira ili zna tacno od kojeg drugog modela odgovara svasta sam nasao po forumima al nikako da nadem pavi filter Yamaha XT660? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan taj uzeo al mi ne odg..nije to to.. da li neko ima sliku kompetnog kucista filtera ili meni nesto fali il je neko zamjenio kuciste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 11, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Sundjer je taj filter . Mogu i nuditi , nov . ( 14 evra ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Novembar 23, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je rezervoar za TS-a,kupujem ili u zamenu dajem rezervoar od ETZ-a 125/150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...