jigoro cano 234 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ost2rad.com/MZ-vintage/Frame-parts-Locks-Handlebar/Tank-badge-MZ-ETS.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 3, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo mi treba dva prednja lancanika od etz-250,251 ili TS-250/1. Znaci treba mi dva komada jedan moze da bude izlizan i los (jedino da su unitrasnji zljebovi za osovinu dobri) bez obzira na broj zuba; drugi je pozeljno da je u sto boljem stanju, ali da ima preko 20 zuba. Zelim malo da mu produzim prenos. Ako neko ima da proda (ili pokloni), neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan "MOZE" !? na PP detalji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moja ponuda i dalje vazi NA PRODAJU ETZ 250 kompletan ili u delovima 250eur ceo ili sta kome treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 14, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kurbla sa kajlom i šestougaono staklo migavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 16, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko opruge viljuške, ne mora novo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
narbok 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem tacno sta ti treba ali ja imam komplet levi stap za 251 i desni sa polomljenom soljicom ali ako ti treba samo onaj veliki feder sto se nalazi u amortizeru imam oba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FlyerKV 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kupujem ram sa papirima za MZ ETZ 251, pa ako neko ima, neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kupujem ram sa papirima za MZ ETZ 251, pa ako neko ima, neka javi. Могао би да ти нађем од ETZ 150, ако ти нешто значи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FlyerKV 0 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nista mi to ne bi znacilo nazalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 16, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ne razumem tacno sta ti treba ali ja imam komplet levi stap za 251 i desni sa polomljenom soljicom ali ako ti treba samo onaj veliki feder sto se nalazi u amortizeru imam oba To je to, u svaki štap ide po feder a trebaju mi oba. Pusti kontakt na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam i ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91938-mz-etz-251/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci imam celog 250 a papiri treba da se izvade originali izgubljeni jebiga to je stoje ili ram za 251 ali bez papira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mc solaris 0 Napisano Maj 7, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, trazim glavu za MZ 250 ES, Trophy (tzv, "soson"). Najbolje je da je nova ( ) ili u sto boljem stanju. 062/1370789 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, trazim glavu za MZ 250 ES, Trophy (tzv, "soson"). Najbolje je da je nova ( ) ili u sto boljem stanju. 062/1370789 Sa kacenjem glave za ram ili bez ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mc solaris 0 Napisano Maj 8, 2013 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan U principu sa kacenjem glave na ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 8, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan U principu sa kacenjem glave na ram. To imam , ispeskirana i sada kao nova . Meni ce trebati ona koja nema tu opciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 8, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan drugari za koliko para moze da se uzme dobar mz? Sa kojim motorom je najbolji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 9, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan drugari za koliko para moze da se uzme dobar mz? Sa kojim motorom je najbolji? Najbolji je sa ispravnim motorom! Jeste, mala šala, ali u svakoj šali ima istine! Pogledaj malo po oglasima pa ćeš videti cene. Inače moj izbor je etz 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ja nabavio jos jednog ali ovaj put sa papirima. Neko je kreno da ga radi i ima dobrih novih delova na njemu treba jos malo privesti sve do kraja npr gume mogu jos ili zameniti rucice nisu po mom ukusu i njih dole i neke sitnice motor lepo radi covek kaze da je uradio pun remont svega a po zvuku izgleda da nelaze bas dobro radi cena 350 eur Nije fiksno kacim slike za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi polovna guma za točak 16, spoljna zadnja. Nisam imao vremena da se bavim potragom ali na par mesta gde sam bio - nema. Mahom su sve 17, njih je najviše. Zato ne bih birao, treba mi jeftina bilo kakva guma dok se ne snađem ili skupim pare za nove gume i rešim stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 18, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Vujo imam 130 /60 16 ako ti odgovara dobijes je dz nije neka ali mozes da se posluzis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 18, 2013 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti "igra" Trajal 3.50x16 (nova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, prodajem MZ 250 ETZ 1984god, pali, radi, problem sa kvacilom, potrebno sredjivanje, istekla reg, kupio sam ga pre nekoliko god kao veliki ljubitelj ovog modela u zelji da ga kompletno restauriram, i tako stoji dan-danas. cena 150eu Ne znam da ubacim sliku u post, jbg, a i oglas sam pokusao da dam na BJB, al ne prolazi iz nekog razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan valjda ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...