Kum_Mixer 117 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan ES 175, jes cena malo........ http://www.kupujemprodajem.com/motor-mz-2121612-oglas.htm?filter_id=10116548 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahhahaa, malo ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Lep je ovaj ES- u pozadini Nije los ..i on je na prodaju..400 e. Evo oglasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Lep je ovaj ES- u pozadini Nije los ..i on je na prodaju..400 e. Evo oglasa... Da, da, nasao sam. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan nije drugi, jbg covek pitao nesto oko blokade, postavio oglas i više se nije javio... Nisam se javljao zato sto sam bio u Obrenovcu,a i nisam za kompom svaki dan. IZVINJAVAM SE. Cena je 1700evra(1500 je bila zimska ),mada je moguc dogovor. Registrovan je u petak,tj. jos godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. , pa gde si bio kada sam zimus kupovao sinu motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Na polovnim automobilima i moto berzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Zorane molim te da opet staviš oglas sa svim elementima: opisom, cenom, kontakt telefonima i ako je moguće fotografijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem MZ 125 sm,u super stanju,presao 6700km, 2004.godiste,vodeno hladjenje,6 brzina,uradjen servis,poseduje servisnu knjigu,registrovan do 18.05.2013. cena 1700e tel. 063/695542 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem originalni klip ( sa grafitnom strukturom) za model ETZ 250/251 . Zbog i dalje ne uvezbane varijante stavljanja slika stavio sam ga na kupindo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ukucaš tekst stisneš uključi glavni editor odabereš sliku i stisneš zakači ovaj fajl. Bar kod mene tako uspeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 29, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo klip?? za upucene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Maj 29, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jeste siv , ali je Tajwanac !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Neupućenima uvek sve bolje paše. Miči bre to odavde u mehaniku, ovo je tema za oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 29, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jeste siv , ali je Tajwanac !!! Hvala!! bilo mi cidno sto je ovoliko siv... posto obicno tajvanci beli ki sir.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanca 0 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan prednji tocak 18cola(dobosar) za Mz etz 250,normalno da je u ok stanju,da nije kriv ili jajast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekom ES 175/1 za sredjivanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Jun 2, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Jel treba nekom ES 175/1 za sredjivanje? Daj jos neki detalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko da je rastavljao tocak pa da ima viska zbica od oko 10-12 cm duzine,barem 32 komada ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Zasta ti trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 6, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima od MZ-a , 121 i 135 mm . Samo su glave pravo pa bi ti trebalo da savijes , koliko vidim na 90 stepeni . Jawine su nesto duze ali su one na 45 stepeni vec savijene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Ima od MZ-a , 121 i 135 mm . Samo su glave pravo pa bi ti trebalo da savijes , koliko vidim na 90 stepeni . Jawine su nesto duze ali su one na 45 stepeni vec savijene . Ne-ne,od jawe ne dolazi u obzir samo od mz-a.A sad tacno koje bi mi odgovaralo neznam jer su ovakve stvari dosta komplikovane s cime se ja bavim ali bi ti iskreno rekao da daj da se dogovorimo za oba seta,pa cu videti kad dodje vreme da se malo zanimam oko tih resenja koje ce mi odgovarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Jun 10, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ima od MZ-a , 121 i 135 mm . Samo su glave pravo pa bi ti trebalo da savijes , koliko vidim na 90 stepeni . Jawine su nesto duze ali su one na 45 stepeni vec savijene . Ne-ne,od jawe ne dolazi u obzir samo od mz-a.A sad tacno koje bi mi odgovaralo neznam jer su ovakve stvari dosta komplikovane s cime se ja bavim ali bi ti iskreno rekao da daj da se dogovorimo za oba seta,pa cu videti kad dodje vreme da se malo zanimam oko tih resenja koje ce mi odgovarati. Kakve su to komplikovane stvari ? Mora da su i skupe cim su komlikovane ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Jun 10, 2012 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan "Custom"-izacija i izrada chopper-a je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...