dragovicv 0 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio da kacim, vec sad je nakacen alternator od keca ali drnda me do ludila. Mora da idem do Gedze da pogledam sta ima na otpadu. Hvala puno na podatci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 9, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego sto bilo sta kupis, konsultuj se sa autoelektricarem. BMW se ne vrti mnogo, pa da se ne zeznes, kupis neki alternator od kola, a on da bi pravio potrebnu struju da mora da se vrti mnogo brze. Ulozis novac, rad, trud, a posle da ispadne da to ne funkcionise . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 13, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko da ponudi-proda kocioni cilindar(gornji) ? treba mi za primerak koji zelim da bude u originalu (DDR) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan imam ja ali curi ulje, verovatno su gumice lose... i nema originalni cep... ako ti odgovara dacu ti ga kad budem dolazio u NS... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 14, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da se servisira sa pozitivnim ishodom , sigurno da cu se oduziti ! P.S. jos mi treba gumica koja stoji na ramu a ublazuje udarac parkirnih nozica (ETZ 250) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da se servisira sa pozitivnim ishodom , sigurno da cu se oduziti ! P.S. jos mi treba gumica koja stoji na ramu a ublazuje udarac parkirnih nozica (ETZ 250) e to tesko da nadjes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi ajd da ga i ovde okacim.Veca je verovatnoca da ce ga neko ovde videti koga interesuje. Dakle.MZ ETZ 150 lose lamele+ zadnji rezervni tocak 18"" sa skoro nevozenom gumom+ komplet dizni=350 e fiksno.Motor je u voznom stanju.Ako je neko zainteresovan 064/47 73 512 ili na forumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70218-mz-etz-150/page__pid__1148896#entry1148896 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dogorelo do nokata... Mz bobber = 500 evra!! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69250-mz-ts-250-custom-bobber/page__gopid__1151020#entry1151020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je mucno gledati ovu "rasprodaju bola" sa tvojim boberom ali kapiram da je doslo vreme da se rastajete.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 15, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ne verujem da ce bober da se proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pemac 6 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Honda CB500 / MZ ETZ 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da hoce.500 e je nista za taj motor.realno ni 1000 ga ne bi pokrpilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da hoce.500 e je nista za taj motor.realno ni 1000 ga ne bi pokrpilo Dogorelo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je mucno gledati ovu "rasprodaju bola" sa tvojim boberom ali kapiram da je doslo vreme da se rastajete.... ...sta reci a ne zaplakati hahaha ma 100% si u pravu prijatelju! Da je srece da ne moram da ga prodajem, ali jbga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neko ima,treba mi poluga za sajlu dekompresora za Tomos NT kaisar,moze i ceo agregat i papiri,kojekakvi delovi, ko ima neka javi na mob 064/9850540 posto sam retko na forumu. Vracam u zivot jednu zanimljvu spravu i samo to mi fali,da nebih pravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi IZ planeta 4-5 u delovima sa papirima (za drugara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Poz svima.Meni treba agregat od mz moze i neispravan pozeljnije 125,150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li treba i ram sa papirima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan vredi taj bober mnogo ali ko ce da ga kupi? to se ne prodaje na brzaka jer ne moze se naci pravi kupac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan vredi taj bober mnogo ali ko ce da ga kupi? to se ne prodaje na brzaka jer ne moze se naci pravi kupac Jedan Nemac sa severa Nemacke se bas zagrejao ali mu je problem kako da doje... transport ce ga izaci vise nego bobber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan zasto kad moze da se registruje i moze da se vozi, nije strasno samo da hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je rucica kvacila, tj da se tacnije izrazim, (polugu imam) treba mi onaj deo gde se zavrne retrovizor posto je navoj pokvaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je rucica kvacila, tj da se tacnije izrazim, (polugu imam) treba mi onaj deo gde se zavrne retrovizor posto je navoj pokvaren. "nosac retrovizora i rucice kvacila" , dobices od mene kao kompenzacija za kocioni cilindar koji si mi dao. Nisam ga jos uspeo ispitati , ali da ne ostanem duzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 22, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je rucica kvacila, tj da se tacnije izrazim, (polugu imam) treba mi onaj deo gde se zavrne retrovizor posto je navoj pokvaren. "nosac retrovizora i rucice kvacila" , dobices od mene kao kompenzacija za kocioni cilindar koji si mi dao. Nisam ga jos uspeo ispitati , ali da ne ostanem duzan :takoje: :takoje: hvala, nadam se da moze da se sredi da ne curi ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan tzv grajfer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo agregat papiri nisu bitni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...