scorpija 2025 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba ovo je i više nego povoljnl! http://www.limundo.com/kupovina/scorpija/3258566 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za MZ bobber-a 650 evra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Picaso !!!!!!!!! Odustani od prodaje,ne isplati se Jedino ako je dogorelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Picaso !!!!!!!!! Odustani od prodaje,ne isplati se Jedino ako je dogorelo. Dogorelo rodjo, do nokata Uzeo sam drugu masinu, pare pozajmio pa je red vracati dugove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghadafi 4 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj MZ ETZ 250 u stanju u kakvom je od juče, a to je spreman za generalnu. Motor je, inače sređen, ali sada treba zameniti stublinu, metnuti novi klip, a ja sam odlučio da mi je dosta ulaganja u njega i želim da ga prodam ovakvog kakav je. Cena je 300e. Motor je registrovan, ja sam vlasnik. Dogurao sam ga do sestre u Nišu i sad stoji u dvorištu i čeka svoju sudbinu. Ako nekoga interesuje, telefon je 062/1011977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj MZ ETZ 250 u stanju u kakvom je od juče, a to je spreman za generalnu. Motor je, inače sređen, ali sada treba zameniti stublinu, metnuti novi klip, a ja sam odlučio da mi je dosta ulaganja u njega i želim da ga prodam ovakvog kakav je. Cena je 300e. Motor je registrovan, ja sam vlasnik. Dogurao sam ga do sestre u Nišu i sad stoji u dvorištu i čeka svoju sudbinu. Ako nekoga interesuje, telefon je 062/1011977 Ponuda je sasvim korektna! Ukupno ulaganje 25e(15klip + 10e busenje cilindra) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Avgust 14, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stublina za zamenu ili moze da se razbusi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan MZ bobber + jos jedna masina u delovima = 600 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghadafi 4 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stublina za zamenu ili moze da se razbusi ? Mora da se menja (osim ako neće neko da je buši da napravi 300ccm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Avgust 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stublina za zamenu ili moze da se razbusi ? Mora da se menja (osim ako neće neko da je buši da napravi 300ccm) Moze se znati razlog? sem ako nije 72mm .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghadafi 4 Napisano Avgust 14, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Ne sećam se tačne dimenzije, ali sam kod Miki Jawe poručio i bio je sedamdeset i kusur mm... Znam samo da je trebalo da odlučim da li da odmah menjam i stublinu i tražim klip 68-69 ili da pazarim ovaj veliki, znajući da će sledeća generalna podrazumevati i manjanje cilindra. Zato sam i uzeo jeftiniji klip. Jebiga, Miki je rekao da je nemački, ali nemački je kolko je i NGK svećica od 250 dinara japanska... U svakom slučaju, dobro sam ga vozio, prešao sam od aprila nešto više od 2000km i juče mi je, na putu za Niš, zaribao klip. Kao što rekoh, ostavio sam ga kod sestre u Nišu i odlučio da ga prodam u takvom stanju. Evo i fotografija iz dvorišta... (Prednja guma je nova, stavljena pre mesec dana) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh, pa mozda se neko usreci... http://www.kupujemprodajem.com/BMW-prikolica-917742-oglas.htm?filter_id=724248 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh, pa mozda se neko usreci... http://www.kupujemprodajem.com/BMW-prikolica-917742-oglas.htm?filter_id=724248 Sa ovom cenom, tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi trenutno je zuca 300e dok ga ne popravim u njeg sad ima nekih 50-80e cukno sam ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Kupujem MZ ETZ 250,da je dobro ocuvan,i pozeljno je da je prva farba... Ako neko prodaje ili zna nekoga ili neki link gde ima neki MZ neka mi javi na PP ili ovde,ali samo neki dobar MZ...!? Nadam se da sam pitanje postavio na pravo mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjass 8 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 24 postova Lokacija: Kraljevo,Studenica Motocikl: Tomos Elektronik 90,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno da je u originalnom stanju... PozZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar MUME hoce da proda svog MZetz 250 zao mu je ali hitno mu treba lova da bi platio neke ispite radi zaposlenja u drugoj firmi koga interesuje evo broja pa o svemu cete cuti od njega da ja ne glumim gluvih telefona TEL066 9327531 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Kupujem MZ ETZ 250,da je dobro ocuvan,i pozeljno je da je prva farba... Ako neko prodaje ili zna nekoga ili neki link gde ima neki MZ neka mi javi na PP ili ovde,ali samo neki dobar MZ...!? Nadam se da sam pitanje postavio na pravo mesto. na prodaju mz 250,u dobrom stanju...registrovan do maja sledece godine.od opreme ima givi kofer.. cena 700e za vise informacije 063/8622-397 ili 064/464-95-60 Ruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghadafi 4 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj MZ ETZ 250 u stanju u kakvom je od juče, a to je spreman za generalnu. Motor je, inače sređen, ali sada treba zameniti stublinu, metnuti novi klip, a ja sam odlučio da mi je dosta ulaganja u njega i želim da ga prodam ovakvog kakav je. Cena je 300e. Motor je registrovan, ja sam vlasnik. Dogurao sam ga do sestre u Nišu i sad stoji u dvorištu i čeka svoju sudbinu. Ako nekoga interesuje, telefon je 062/1011977 Prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 550 E registrovan do 05.06 2011 vlasnik Cena 550 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbiker...ttach_id=122182 700 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 8, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kocioni cilindar od Yamahe - menjam za MZ - ov . http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/71081-kocioni-cilindar-nissin-1116/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragovicv 0 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi kompletan alternator od MZ 250-ice. (Stator, rotor, kuciste, diodna ploca...). Ocu da ga montiram na BMW R25/3. Dal neko zna gde ima i sto je jos vaznije, kolko para? Svaki odgovor znaci. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima . Stator, rotor i diodna ploca ti izadju oko 150 evra - novi. Polovni su ti ( ako ih nadjes upola jeftiniji ) . E sto se tog kucista tice - to mi nije bas naj jasnije, MZ - u, rotor i stator [ Alternator ] stoji na bloku motora, a diodna ploca ispod sedista. Preko alternatora ide dekla koja sigurno ne pasuje na BMW. Ako si mislio na neku reducir plocu ( izmedju alternatora i bloka od BMW -a ), to mora da ti napravi neki metalostrugar . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...