rototop 0 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: GSX-R 750 Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima!!! Ukratko, gdje u BiH kupiti novi Jinlun JL250V? Sprintscooters iz Banja Luke prestali sa uvozom Sprint Challengera (uvoze samo skutere). Cijena je kazu bila povoljna (3.100 KM sa porezom), a ja tada nisam ni znao da postoji ovaj motor. Taj motor mi se pravo svidja izgledom, a i kubikazom (zbog troskova registracije). Prodajem Suzukija (u extra dobrom stanju) ili mijenjam za Challenger-a. Jesam li normalan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
legatto 14 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 70 postova Lokacija: Umka Motocikl: Sprint Challenger 250 cc Prijavi odgovor kao problematičan matori idi ti do njih pa to proveri... ja kad sam ih zvao rekli su takodje da su prestali da uvoze... da bi nabili promet... idi ti tamo pa overi... to je jedino sto mogu da kazem... i iskreno bratac motor je savrsen... uz manje mane ali je super, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...