Kengur 0 Napisano Februar 19, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupin NITRO-vu kacigu koju sam video u polovom katalogu,pa me zaanima ima li kod nas ovlascenih distributera za NITROVE "ciganke"?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 19, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Gde god proèitaš ''ovlašæen'' to ti je odma 30% skuplje, traži nešto neovlašæeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja 0 Napisano Februar 19, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je ekskluzivni distributer za NITRO firma 3t-racing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 19, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde www.xtreme.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 24, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaze 3t-racing??? :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Februar 24, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalaze 3t-racing??? :oops: Procitaj clanak o njima http://www.bjbikers.com/index.php?contentid=67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 25, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Nasao...hvala... bio sam im na sajtu a i stupio sam u kontakt sa njima u vezi kacige i nekih delova...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...