andrej80 0 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem navedeni motor kome je sve u odlicnom stanju. Kupac dobija dve kacige, rezervni vizir, rezervni regler, originalni nosac kofera i cajger u anglosaksonskim jedinicama posto je motor za americko trziste. Naravno i sve delove koji su zamenjeni na motoru. Cena je 2900 evra. Motor je registrovan do 07.09. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robertki 0 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kanjiza-Kikinda Motocikl: Suzuki Burgman 400 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je god, koliko je presao, da li si ti vlasnik? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej80 0 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vlasnik, vozim ga na ovlascenje posto mi se nije ispaltilo da mu menjam tablice i dozvolu dok ne istekne registracija. A godiste ti pise da je 2004 u opisu. Stize mu nova dizna i nova prednja guma tako da je na motoru sve novo. Od plocica do antifriza, kajsa rolnica feroda u kvacilu tj kvacila. Da ne bude zabune posto sam ja jednostavno takav. Ne volim da se vozim na necemu sto ne znam gde ce da me ostavi. Motor je presao 20000 ali se to vidi na americkom cajgeru. Ovaj sam uzeo polovan sa E-bay-a za 200 evrica i na njemu je 30000. Najmanji je problem da odes kod nekoga i da proveris stari cajger. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej80 0 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato.Ostali delovi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...