Jump to content

Moto Zajednica

andrej80

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

andrej80's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Drzava sve zna. 1. Dozvoli da se napravi takav motor ili auto sto naravno i naplati preko carine i poreza 2.Oduzme motor ili auto 3.Ide krivicna prijava koja ima enormnu cifru kao kaznu+carinski prekrsaj koji je minimum trzisna vrednost motora ili auta 4.Motoru se daje PUS koji je uvek sumnjiv i sumnjivo izgleda. 5.Ponovo se prodaje putem licitacije. 6.Jos kad kupis vozilo sa PUS-om uvek te smaraju na nekom prelazu ili kontroli i uvek mogu da ti oduzmu motor ili auto zbog tacke pod projem 4. 7.I najgore, sluzbenici policije imaju pravo da koriste takav auto ili motor dok je oduzet. Ko se cudi zasto je ovakva situacija i misli da ce se nesto promeniti, GRDNO SE VARA. U ovoj situaciji, jedini dobitnik moze biti drzava i nemojte se varati da u salonima ne prodaju RADJENE automobile. Bilo je slucajeva kada su ljudi kupovali automobile u ovlascenim salonima pa su na granici sa Grckom ostajali bez automobila kada su isli na letovanje.
  2. Vidim ja da su ovde svi upuceni u raznorazne procedure i da znaju kako stvari funkcionisu.
  3. prodato.Ostali delovi.
  4. prodajem kratak vizir, akumulator, diznu( nema 2000 km),nosac kofera sa onom plastikom preko repa i anglosaksonski cajger.Akumulator je u garanciji jos 8 meseci. Cena je 150 evra za sve. Vizir je krpljen na mestu gde prolaze srafovi, tj na 3 srafa.
  5. Nisam vlasnik, vozim ga na ovlascenje posto mi se nije ispaltilo da mu menjam tablice i dozvolu dok ne istekne registracija. A godiste ti pise da je 2004 u opisu. Stize mu nova dizna i nova prednja guma tako da je na motoru sve novo. Od plocica do antifriza, kajsa rolnica feroda u kvacilu tj kvacila. Da ne bude zabune posto sam ja jednostavno takav. Ne volim da se vozim na necemu sto ne znam gde ce da me ostavi. Motor je presao 20000 ali se to vidi na americkom cajgeru. Ovaj sam uzeo polovan sa E-bay-a za 200 evrica i na njemu je 30000. Najmanji je problem da odes kod nekoga i da proveris stari cajger.
  6. andrej80

    atlantic 500

    Dakle prodajem navedeni motor kome je sve u odlicnom stanju. Kupac dobija dve kacige, rezervni vizir, rezervni regler, originalni nosac kofera i cajger u anglosaksonskim jedinicama posto je motor za americko trziste. Naravno i sve delove koji su zamenjeni na motoru. Cena je 2900 evra. Motor je registrovan do 07.09.
  7. Eto i ja da ispostujem normu>>>> Vozio Cbr600rr-2004, Cbr600 f4-2005, Kawasaki KLE500 i sada me ovo zadesilo!!!
  8. andrej80

    Atlantic 500

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja