Lukac 1402 Napisano Jul 25, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem XJ650 Seca ,72ks,kardan prva boja, 83 godiste, uradjen veliki servis (motorno ulje filteri svecice,ulje kardan ,ulje u kocnicama, karburatori,nov akumulator) registrovan na moje ime do jula 2012 ima vetrobran ,sat,tri kofera,agregat u top stanju-uvoz nemacka,cena 1350e,tel ili PP Lukac ,nasa moto berza rubrika Moto-madjar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan ima li korekcije u ceni zainteresovan sam pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1402 Napisano Jul 26, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prednja i zadnja cena 1300e,mozda ces naci nesto slicno za 800-1000e ali te ceka verovatno servis gume registracija,ili neki slicni radovi pa ti je razlika u lovi mala(veruj mi iz iskustva). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan verujam ti.cena je ok samo da vidimo kako da završimo trgovinu pošto sam ja u Baru trebala bi mi međunarodna punomoć i zeleni karton Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1402 Napisano Jul 27, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra,pa pricamo pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1402 Napisano Jul 29, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodata Yamaha kolegi sa foruma za 1300e molim zakljucajte temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...