BaneR 64 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate nekog majstora koji popravlja CDI-jeve, zeza me moj CDI na Hondi NSR 125. Moj CDI je ispravan, ali gubi kontakt na plasticnom dzeku, dok motor radi ja pomerim dzek malo u jednu stranu i motor krene da se gasi, pa vratim dzek u drugu stranu i motor nastavi normalno da radi.. Ako znate nekog ko to moze da popravi postavite ovde njegov broj telefona. pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Joska iz Temerina je elektronicar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Joska iz Temerina je elektronicar Hvala, jel imas kontakt telefon od Joske. pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 25, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavnije ti je da odes u laboratoriju http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/page__p__1021603__fromsearch__1#entry1021603 da Arakis baci pogled na taj cdi.Mogu i ja pogledati,ali sam malo dalje od BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavnije ti je da odes u laboratoriju http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/page__p__1021603__fromsearch__1#entry1021603 da Arakis baci pogled na taj cdi.Mogu i ja pogledati,ali sam malo dalje od BG Hvala, pozvacu sutra Laboratoriju pa da vidim dli mogu da mi pomognu. pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...