ULT 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se predje na nesto vece,pa hocu da prodam mog kineza Keeway speed 150. Motor je u dobrom stanju,zamenjen lanac,gumena zvezda u zadnjem tocku kao i sva tri lezaja u tocku. Motor je 2007 godiste, presao je 10000hiljada km. Zamena moze za neki veci motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan sve je to lepo samo nam treba i cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam da stavim cenu! Stavio sam ga na m berzu 600e dacu ga kolegama sa foruma za 500e mislim da vredi te pare sigurno i da je posteno sa moje strane!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan NIJE MOGUCE DA NIKOGA NE ZANIMA OVAJ MOTOR. STA DA NIJE PUNO JEFTIN ILI MOZDA SKUP? DAJTE NEKE KOMENTARE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i broj telefon ako zanima nekoga 061 650 70 20 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima ovakav motor, sve reci hvale za njega. Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Valjda ce se prodati ili ti vec.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 338 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Druže, imaš neke teme gde novi forumaši traže speed-ove po razumnoj ceni, ponudi nekome od njih. Pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, imaš neke teme gde novi forumaši traže speed-ove po razumnoj ceni, ponudi nekome od njih. Pozdrav, Opusteno Svaka roba ima svog kupca. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 338 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svog speeda prodao prošle godine za 3 dana po toj ceni pre godinu dana, ali mislim da je ove godine malo lošija situacija sa parama u narodu...nažalost! Ali ako ti se baš baš ne žuri, sigurno ćeš brzo naći kupca za te novce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svog speeda prodao prošle godine za 3 dana po toj ceni pre godinu dana, ali mislim da je ove godine malo lošija situacija sa parama u narodu...nažalost! Ali ako ti se baš baš ne žuri, sigurno ćeš brzo naći kupca za te novce... Ne zuri mi se ali kako stvari stoje tesko je ista prodati! samo neke zamene! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Avgust 8, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislite da sam prodao ptor pa zmog toga ne zovete,NISAM i dalje je aktuelan. Moze i zamena za skuter do 50ccm,njega bi lakse prodao a ova bi dobro dosao nekom ko zeli da predje na nesto sa brzinama!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 12, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan kada bi ga dao za 200eura...uzeo bih ga odmah... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 13, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan dobar motor sretno s prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan u danasnje vreme se nema para...ja dajem 200... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Avgust 13, 2011 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Sad vratis cenu na 700, pa lepo ga prodas ovom za 500 sto nudi 200. Minimum postovanja za ovaj forum.Kuda manje od 500 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da ponudim koliko god hocu...ja sam ponudio njemu...a ne tebi...tako da ono...ne razumem cemu to tvoje ponasanje...ako oce decko..oce...ako ne...srecno sa prodajom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 13, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu i ja da nudim 100,al dzaba kad znam da se njemu ne isplati dati ispod 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan razume se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 13, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Serecko stvarno sereckas,pa ni darosavac ti ne bi dao apenca za 200 jura a ne tek razradjenog speeda,vredi svaki evro.Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serecko93 4 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd-Mirijevo Motocikl: longjia alien r50 Prijavi odgovor kao problematičan pa mora neko i to da radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 90 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ja sam moj prodao prosle godine za 700 i iskreno sam zazalio... motor jer lep, extra za vodznju, jedva sam primetio da je nesto i trosio a moze da se provuce bukvalo svuda...nije tezak tako da se lako moze baratati sa njim i ako ne na nezgodnom mestu, da imam 600 ne bih se cenjkao jer znam da vredi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je aktuelna prodaja. Nece ici ispod 500e,jer sigurno vredi te pare. Zamena i dalje vazi za nesto jace!! Pa navalite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ULT 3 Napisano Octobar 7, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha DT 80 Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Obaram cenu na 470evrica skoro dzabe.Drugi motor nadjen pa trebaju pare!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Octobar 7, 2011 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan lele ja pre nedelju dana dao 550 za 125icu srećno sa prodajom, 10k je ništa za to godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...