bracala 0 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan na motoru sve super, sve radi u fulu. proverio sam deo po deo, ali radi samo u leru i drzi upaljenu lampu za injection non stop. uso na diagnostiku brdo erora sve sredjeno ali ne mogu da resetujem ecu. znaci pipnem gas ugasi se odma kao da mu prekida dovod goriva i kad je hladan upali iz prve cim se zagreje tesko pali i pocne i na leru da se gasi... tesko radi. dizne su ok, pumpa super protokomer, usisne lamelice, kompresor, uljna pupma, ecu. sve sve ispravno. promenio sam klip dihtunge sem lag... svecica nova ngk. ali ne mogu da provalim zasto ne radi kad je sve super. jel imao neko isti problem mozda? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracala 0 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2000 model sa morinijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Jul 24, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan resetuj ecu pa vidi sta ce novo prijaviti. problem zna da bude svecica, imao sam jednog takvog na kojem sam 2dana gubio vreme dok nisam zavrnuo svecicu sa kineza koji je bio pored. ako nije do nje, onda je moguce da je injektor prso, ili ecu brljavi,mada moze biti jos sto-sta drugo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Jul 25, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom drugaru rasturio skoro celu i sve redom gledao i na kraju skroz bezvezan kvar. Kablic koji ide na diznu za ubrizgavanje bio u prekidu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracala 0 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma prebacicu danas na karburator. a i kako da resetujem ecu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan dovezo mi rodjak,,isti model SR 50ditech,,,radi na leru,i prima gas,,al nemoze da predje 25km/h,,,,redom sve provjerio,,uredu,,cujem se sa drugim majstorima,,kazu da je dizna otisla,,tj.nece da se akrivira na gornji rezim rada...Sta vi kazete na to??? Ovaj motor je inace 2003god,,,i vozi se godisnje 4nedelje dok su ljudi na odmoru,i prosle god nije ni paljen,,,sigurno je od stajanja nesto zatajilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Avgust 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan mene je moja isto tako zezala cas ide cas nece i to sam jednostavno resio ugradio karburator i vise problema nema jeste da sad trosi malo vise ali sam miran inace rec je o modelu iz 2001 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan aman ljudi,bolje da se vozite biciklom nego da kupite taj D-Tec.otisla ti dizna prijatelju i to se nepopravlja vec kupis novu koja kosta ko ceo skuter.najpametnija stvar ti je bas to da stavis na karburator samo sto kosta mada bolje za to potrositi nego za jebenu diznu pa ti opet crkne sa ovim nasim gorivom jako brzo.sve to naravno ako bas hoces da zadrzis taj skuter.puna italija tih skutera za dzabanu,maltene poklanjaju samo da se rese!jbg...sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...