Boqy 126 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Štelovanje ventila Prednji i zadnji lančanik Zamena pogonskog lanca Prednje i zadnje pločice Održavanje klizača lanca (roller) Skidanje i vraćanje zadnjeg točka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Skidanje i vraćanje oscilujuće viljuške (swingarm) Održavanje ležajeva oscilujuće viljuške i zgloba amortizera Podmazivanje centralno štendera Promena gume 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 25, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Boqy bravo za temu i linkove! Ovo je lik sa F650.com tj neko je okacio na YT ona 3 DVD-a.... ja imam ova 3dvd-a ali brate koji je smor to gledati ( mislim, nije smor gledati sta on radi nego su ISO diskovi... to je smor... )... sve jedno mislim da je ovako mnogo bolje! super i hvala! EDIT : Koj moj sluze ovi roleri i klizaci ? mislim... ako su dobri tj ako ih imas zasto ih menjas ? uopce ne razumem cemu sluze... vidim da su moji jos tu, ali lanac ih je onako lepo obradio i napravio sebi lepu putanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne menjaš ih ako su dobri, samo se podmazuju jer nemaju ležaj, već prosto klize na osovinici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 25, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan a sluze cemu ? da lanac ne drlja po metalu tj skace gde mu nije mesto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...