mkukic 1 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Kawasaki Ninja 250r 2009. godiste. Zeleo bih da mu stavim nove gume, ali nesto sire. Trenutrno ima fabricke - napred 110/70 R17, nazad 130/70 R17. E sad zanima me koje bi najsire mogle da se stave, znam da za broj sire sigurno moze, a na netu sam video da su stavljali i 150, i kazu da voze sa tom gumom sasvim normalno, ali mene zanima koliko bi ta povecana sirina zadnje gume uticala na upravljivost i uopste na ponasanje motora, maximalna brzina itd... Hvala unapred na odgovorima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan bila je tema sa istim pitanjem ranije na forumu i ako se dobro secam receno je da nije bas pametno menjati dimenzije i stavljati nesto razlicito od onoga sto je fabrika stavila... probaj malo da kopas po forumu, nacices temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Kawasaki Ninja 250r 2009. godiste. Zeleo bih da mu stavim nove gume, ali nesto sire. Trenutrno ima fabricke - napred 110/70 R17, nazad 130/70 R17. E sad zanima me koje bi najsire mogle da se stave, znam da za broj sire sigurno moze, a na netu sam video da su stavljali i 150, i kazu da voze sa tom gumom sasvim normalno, ali mene zanima koliko bi ta povecana sirina zadnje gume uticala na upravljivost i uopste na ponasanje motora, maximalna brzina itd... Hvala unapred na odgovorima! Sta dobijas sa sirim gumama? Stavi kvalitetne u fabrickim dimenzijama i cepaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkukic 1 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa pretpostavljam da bi dobio malo na stabilnosti motora, mozda lepse leganje u krivinama, a i lepse bi izgledalo sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarebrat 0 Napisano Jun 17, 2014 U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko bi moglo maximalno na kawasaki ninju 300r 4″ 140/70-17 zadnja guma da ide bez prepravki viljuske i menjanja felne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diabolus 0 Napisano Jul 6, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Znam da mozda nije prava tema za pitanje, ali zanima me gde bih mogao da pronadjem komplet masinu sa menjacem za zzr250. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11163 Napisano Avgust 26, 2014 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Kupi dunlop u fabrickim dimenzijama i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...