Sinclair 337 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Marinka nisam poznavao lično, i ne volim da se oglašavam u crnoj hronici, ali smo se bavili istim sportom i dosta ljudi koje poznajem ga je poznavalo...mislim da je ok da ovo postavim ovde http://www.youtube.com/watch?v=g-HE1SFFek8&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko 2 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: temerin Motocikl: HONDA X11 Prijavi odgovor kao problematičan Dva dana ne mogu da dodjem sebi od tuge....Kele je bio fenomenalan covek i sportista(rukometaš). Clan reprezentacije Bosne i rukometnog kluba Celje. Culi smo se u cetvrtak i jos mi odzvanjaju njegove reci u glavi. Brate moj trebali smo da se vidimo u petak ali igrom slucaja smo to propustili i sad ne mogu sebi da oprostim sto to nismo uradili. tuga se uselila u naš dom i jos dugo je se necemo resiti. Počivaj u miru i neka te andjeli cuvaju brate moj....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Jul 26, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Honda koju je vozio i sa kojom je otisao Honda CBR 100RR Secam se kad sam gledao ovaj oglas.bas mi je zao decka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan iskreno saucesce...tuga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 27, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan nekad se zivot poigra na najcudniji nacin...iskreno saucesce,tebi neka su laki putevi nebeski,a porodici puno snage da izdrze sto se izdrzati ne moze.I jos jednom ,braco bajkeri mirne ruke na kormanu,i gasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Jul 28, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan ... Бог да му души прости ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam oglas,sad sam tek ukapirao da je kolaga sa foruma Neka pociva u miru,saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAVID91 56 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Novi Becej, Novi Sad Motocikl: Suzuki VS800 Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, neka mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Господ зна зашто. Упокој Господе душе уснулих слугу својих Маринка,... Породици искрено саосећање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...