Svojnovac95 0 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na pocetku jedan veliki pozdrav za sve bajkere!!!! xD Cao ja sam Aleksandar imam 16 godina i posedujem Keeway Hurricane 70ccm 2008. a ovog leta kupujem Aprilia RS 125!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Jul 24, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao Aleksandre..sobzirom da imas 16 godina a ja nepunih 17 hajde da prodiskutujemo o tome koji je najbolji motor u klasi 125cm .. moji favoriti u toj klasi su honda nsr125 ili yamaha r125 .. imas li jos predloga koji su slicni mojima posto bih trebao preci na tu kubikazu a ne mogu da se odlucim..? tvoja odluka o apriliji rs125 mi se bas i ne dopada, moram priznati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jul 24, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...