Yamaha TDR 0 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kraljevo Motocikl: CPI SuperMoto 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vam se cini ovaj motor? Uskoro treba da ga kupim pa me zanima vase misljenje. Evo specifikacija: Marka: Yamaha Model: TDR Kubikaza: do 125 ccm Godina proizvodnje: 1989 Kilometraza: 13132 km Arrow auspuh, 20kw27KS snage, vodeno hladjenje, kurbla+el. Nove gume, novi tockovi, novi diskovi i kocnice Cena: 1120 EUR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 23, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan TDR je generalno super motor, ali za te pare mozes naci mladji i bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan To je extra masina, jeste da je malo stariji, ali sve je to relativno... Bitno je da je on u solidnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Jul 23, 2011 Drug član, 1937 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je cena previsoka pa i da je u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam TDR 93.god u saobracajnoj pise da ima 7KW. Uvezen je iz Svajcaske i ima delta ram.Da li neko zna da li ima vise tipova TDR po snazi i kako se ista moze povecati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 26, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam TDR koji je u saobracajnoj imao 7kw, a tako je isao da klr650 nije moga nigde da mu pobegne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam TDR koji je u saobracajnoj imao 7kw, a tako je isao da klr650 nije moga nigde da mu pobegne Moja yamaha ide 80km na sat pa mozes da ja stiskas koliko hoces.Majstori kazu da ima blokadu na cdi-ju i da je resenje u promeni iste uz minimalne modifikacije na instalaciji.Ako neko ima iskustva sa datim problemom molim neka mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Avgust 24, 2011 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan cikapostar tvoj tdr je ostaren u saobracajnoj, koliko znam deltabox ide od '96. Blokade su ti cdi i izduv, kad ih uklonis treba da prestelujes karburator. Nema sta da se modifikuje instalacija vec da se stavi odblokirani cdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikapostar 21 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Motocikl: honda cbf600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama.Sada samo da nadjem odblokirani cdi. Moj je 4gx-00.Da li neko sa foruma moze da pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRider94 1 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: tomos 15slc i yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon96 11 Napisano April 29, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Le Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... Gde mogu ja da nadjem slican takav motor za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano April 29, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja TRD-ku da prodam, zaista odlicnu, 1994.godiste, presla 23.000 km, ali mislim da ti je poprilicno daleko da bi dolazio da je gledas i probas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon96 11 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Le Motocikl: Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja TRD-ku da prodam, zaista odlicnu, 1994.godiste, presla 23.000 km, ali mislim da ti je poprilicno daleko da bi dolazio da je gledas i probas... Koja je cena i moze neka fotka pa ako mi se posvidja mozda i naletim u kraljevo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja TRD-ku da prodam, zaista odlicnu, 1994.godiste, presla 23.000 km, ali mislim da ti je poprilicno daleko da bi dolazio da je gledas i probas... Koja je cena i moze neka fotka pa ako mi se posvidja mozda i naletim u kraljevo? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62291-kupujem-yamahu-dttdr-125/page__gopid__1292817#entry1292817 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRider94 1 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: tomos 15slc i yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... Gde mogu ja da nadjem slican takav motor za te pare ne bih znao da ti kazem gde ima,nalazio sam al sve maldje modele koji su dosta slabiji...a tj ima kod mene u garazi razmisljam da je prodam pa dok razmislim ako je budem prodavao bice oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... A,pa ti si tu?! Tema jeste stara drage kolege,al na zalost Ghostrider je imao veoma tezak udes prosle godine sa gore pomenutim motorom.Klasicno oduzimanje prednosti i to od strane policajca. Hvala Bogu,ide polako na bolje,rane zarastaju,pa da kolega stavi kofere na motor :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Maj 9, 2012 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... A,pa ti si tu?! Tema jeste stara drage kolege,al na zalost Ghostrider je imao veoma tezak udes prosle godine sa gore pomenutim motorom.Klasicno oduzimanje prednosti i to od strane policajca. Hvala Bogu,ide polako na bolje,rane zarastaju,pa da kolega stavi kofere na motor :zdravo: Бедак! Драго ми је да је момчић ОК. Поздрав и само напред, срања је дешавају, јбг, шта да се ради... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRider94 1 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: tomos 15slc i yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... A,pa ti si tu?! Tema jeste stara drage kolege,al na zalost Ghostrider je imao veoma tezak udes prosle godine sa gore pomenutim motorom.Klasicno oduzimanje prednosti i to od strane policajca. Hvala Bogu,ide polako na bolje,rane zarastaju,pa da kolega stavi kofere na motor :zdravo: pa to ti covece ja tek sad vidim tu sam tu sam,drzim se,ide polako na bolje i da,da stavim taj kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRider94 1 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: tomos 15slc i yamaha tdr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bas ovu yamahu tdr sto je i tema o njoj kod Pontisa........ali za 900evra.......jeste stara verzija ali je pri tom 20kw.......ove mladje verzije su dosta slabije.....kupio sam je pre dva tri meseca nzm tacno i presao sam sa njom oko 4500km......i ne mogu da se pozalim....jedino sto sam radio na njoj jeste da sam menjao cetkice na anlaseru i to je sve......dodao stitnik na auspuh i jos samo kofer da kupim i motor je potpuno sredjen sto se mene tice.......a sto se potrosnje tice kako je ja vozim uglavnom pun gas trosi mi oko 4 4.5l na 100km.......ispade malo duzi text al jbg...... A,pa ti si tu?! Tema jeste stara drage kolege,al na zalost Ghostrider je imao veoma tezak udes prosle godine sa gore pomenutim motorom.Klasicno oduzimanje prednosti i to od strane policajca. Hvala Bogu,ide polako na bolje,rane zarastaju,pa da kolega stavi kofere na motor :zdravo: Бедак! Драго ми је да је момчић ОК. Поздрав и само напред, срања је дешавају, јбг, шта да се ради... hvala brt,jbg svasta se desi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...